Gianina Corondan loveste din nou!

Apropo.ro / 22.07.2008, 10:44
Gianina Corondan, alaturi de trupa Quartz, lanseaza piesa "Tip chic" ale carui versuri sunt semnate de ea. Fotografiaza sau filmeaza tipi chic si...

Gianina Corondan, alaturi de trupa Quartz, lanseaza piesa "Tip chic" ale carui versuri sunt semnate de ea.

"Chiar daca nu am mai aparut demult cu o melodie noua, asta nu inseamna ca am incetat vreun pic sa activez in lumea muzicii: am inregistrat mai multe piese ale lui George Popa, pe versurile mele, am scris textele catorva melodii de pe noul album al Mariei Radu (ex-Van Noizz), le-am dat o mana de ajutor copiilor la Eurovizion Junior", declara Gianina.

Pentru ca se tot spune despre romance ca sunt foarte frumoase, “Tip chic” se doreste a fi, cum spune in gluma artista, un studiu de caz prin care se urmareste daca tinerii domni de la noi se ridica la inaltimea domnisoarelor, atat de apreciate peste hotare pentru talentele lor multiple. Corondan a lansat si o invitatie fetelor de a fotografia sau filma pe furis tipii chic, urmand apoi sa posteze imaginile pe contul ei de pe my space (www.myspace.com/gianinaquartz). Acest material ar putea fi de folos la realizarea videoclipului pentru care acum se cauta un regizor. Si el, regizorul, trebuie sa fie un tip chic, desigur! Piesa poate fi ascultata si downloadata free, de pe contul de my space al Gianinei, pentru inceput va fi un extras pe single, urmeaza un remix cat de curand.

G&Q

Odata cu revenirea Gianina & Quartz s-au hotarat sa faca lucrurile ca la carte si au o adevarata echipa care lucreaza cu si pentru ei: stylist – Marian Palie (revista Elle), designer – Wilhelmina Arz, hair stylist – Stephan Barbe, make-up – Mirela Vescan, coregraf – Dana Cavaleru, fosta componenta a trupei de pantomima a lui Dan Puric. Albumul la care au lucrat vreme de mai bine de un an, nu are inca un nume, nici casa de productie si va contine 12-14 piese. „Le vom lansa pe rand, una cate una, si pe toate la un loc, odata cu albumul, undeva la sfarsitul toamnei”, ne-a spus Gianina Corondan.

CONCURS: Castiga saptamanal 2 abonamente la Water Park Otopeni!


 

Citeste si:

World Music Mamaia 2008

World Music Mamaia 2008

World Music Mamaia 2008 va avea loc in 27, 28 si 29 august in Piateta Casino Mamaia: trei seri toride de spectacol la superlativ, sunet si dans intr-un stralucitor demers…

Ducu Bertzi va fi socru mic

Ducu Bertzi va fi socru mic

Din aceasta sambata, Ducu Bertzi si sotia sa, Theodora, vor deveni socri mici. Asta pentru ca, sambata, fiica lor, Maura, va deveni doamna Craciunescu.

Laura Cosoi pozeaza pentru calendarul Bucharest City Challenge

Laura Cosoi pozeaza pentru calendarul Bucharest City Challenge

Laura Cosoi va aparea pe coperta calendarului oficial Bucharest City Challenge 2009. Alaturi de Laura au ajuns in finala 52 de fete din Bucuresti, Cluj si Iasi.

Jocul zilei

Clipul zilei

Sonny Blonda de la DEX – Ep 6 – Pastarnac
Elimina toti oponentii pe care-i intalnesti! Cuvinte cheie: blonda de la dex video pastirnac
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza