Gigi Becali, in topul celor care au pierdut cei mai multi bani la cazino

Apropo.ro / 11.08.2008, 15:40
Apropo.ro a realizat un top al celor mai mari pierderi realizate la cazinourile din Romania.

In urma articolului aparut in Libertatea, in care se era prezentat faptul ca Gigi Becali a pierdut recent la cazinou o suma uriasa de bani, dupa ce a jucat sase ore la ruleta, Apropo.ro a realizat un top al celor mai mari pierderi realizate la cazino.

1.Gigi Becali – 1.176.000 de euro

Pe primul loc in acest top se afla Gigi Becali, care a pierdut, in luna ianuarie a acestui an, suma de 1.176.000 de euro in in doar doua ore la un cazino din Capitala.

Miliardarul a fost prea putin afectat de suma pierduta. El a pufnit in ras si le-a spus celor de la masa: “Asta e viata. O data castigi, alta data pierzi! Nu ma supar ca am pierdut atat, ca banii astia tot la cazino i-am castigat si astia sunt banii Diavolului si n-am nevoie de ei. De la voi i-am luat, la voi ii las!"

2 Gigi Becali – 900.000 de euro

Pe locul al doilea se afla tot patronul Stelei, care a pierdut de curand suma de 900.000 de euro la ruleta unuia dintre cazinourile bucurestene.

3. Giovani Becali – 215.000 de euro

Pe locul al treilea se afla varul lui Gigi Becali, Giovani Becali, care in perioada in care era presedinte executiv la Dinamo, a pierdut suma 215.000 de euro.

Giovani a acuzat cazinoul ca mesele de ruleta ar fi fost masluite, ceea ce a determinat un control al expertilor Biroului de Metrologie Legala.  Acestia au dovedit ca aparatele erau in perfecta stare de functionare, Giovani ramanand cu paguba si cu faima de a ocupa locul 3 in topul nostru.

4. Robert Catalin Pascu – 110.000 de euro

Pe locul al patrulea se gaseste Robert Catalin Pascu, un fost director de banca, pe care jocurile de noroc l-au adus in pragul sinuciderii, facandu-l sa se arunce de la etajul opt al unui bloc din Capitala.

Tanarul a spart 110.000 de euro, bani care proveneau din vistieria agentiei bancare pe care o conducea. Potrivit unor psihologi Catalin este un caz tipic de dependenti de jocuri de noroc.

‘Dependenta este o boala psihica, iar cea de jocurile de noroc se situeaza pe primul loc, dupa cea de droguri. Acestui tanar jocurile de noroc i-au luat mintile. Ca orice dependent, si-a fortat destinul cu obsesia nerealista ca va castiga. Si de aici a intrat in incurcatura.", au spus specialistii.

5. Sedat Iasar – 40.000 de euro

Locul al cincilea este ocupat de Sedat Iasar, unul dintre capii lumii interlope din Craiova, care "a lasat" aproximativ 40.000 de euro la un cazino din Banie.

Unii pierd, altii castiga la jocurile de noroc, dar important e sa stii sa te opresti la timp si sa te retragi cand vezi ca ti-ai recuperat banii pusi la joc.

Daca ai informatii despre alte persoane care au pierdut sume importante la Cazino scrie-ne aici

Realizeaza propriul tau top pe Apropo.ro

CONCURS: Castiga saptamanal 2 abonamente la Water Park Otopeni!


 

Citeste si:

Gigi Becali

Gigi Becali "s-a usurat" de 900.000 de euro la ruleta

Gigi Becali a pierdut recent la cazinou o suma uriasa: 900.000 de euro, dupa ce a jucat sase ore la ruleta, alaturi de varul sau, Giovani Becali, conform ziarului Liberta…

Alina Vacariu, cel mai sexy model de lenjerie intima

Alina Vacariu, cel mai sexy model de lenjerie intima

Alina Vacariu este actrita si model de talie internationala. Frumoasa romanca este cunoscuta mai mult peste ocean, asa cum se intampla cu mai toate valorile noastre.

America mai pierde un actor: Bernie Mac (1958-2008)

America mai pierde un actor: Bernie Mac (1958-2008)

Actorul de comedie Bernie Mac, celebru pentru rolul din seria aventurilor lui "Dany Ocean", a murit ieri, la Chicago (SUA), din cauza unei pneumonii, la varsta …

Un caine mort a inviat de cinci ori

Un caine mort a inviat de cinci ori

O fosta glorie hollywood-iana a comandat unui laborator sud-coreean sa-i cloneze cainele care-i murise recent, cercetatorii reusind, folosindu-se de celule aflate in urec…

Jocul zilei

Clipul zilei

Murloc RPG Blonda de la DEX – Ep 9 – Jucarie
Fanii WoW se pot delecta cu acest micut RPG in care… Cuvinte cheie: blonda de la dex video jucarie
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza