Gisele Bunchen s-a pozat în timp ce îşi alăpta fetiţa la sân FOTO

Apropo.ro / 12.12.2013, 12:02
Gisele Bunchen s-a pozat în timp ce îşi alăpta fetiţa la sân FOTO
Chiar dacă are de onorat contracte de milioane pentru prezentări de modă şi de lansat o nouă linie de lenjerie, Gisele trebuie să aibă grijă şi de cei doi copii ai săi.

Frumoasa braziliană ne lămureşte cu ajutorul unei imagini postate pe Instagram: ajutoarele roiesc în jurul său! Instantaneul care o prezintă pe Gisele Bundchen în timp ce o alăptează natural pe fiica sa, Vivian, arată susţinerea fotomodelului pentru campania „Breast is best”.

Ea pare complet relaxată în fotoliu, în timp ce asistenţii săi au grijă ca ea să nu fie nevoită să ridice un deget pentru a arăta bine. „Ce m-aş face fără această echipă de înfrumuseţare după 15 ore de zbor şi doar 3 de somn?” comentează vedeta.

În timp ce Gisele stă confortabil în fotoliu, îmbrăcată într-un halat de baie, manichiurista se ocupă de unghiile sale, specialistul în machiaj îi aplică mascara, iar stilistul îi aranjează buclele. Vivian, care tocmai a împlinit un an, stă în braţele mamei sale şi se hrăneşte, nepăsătoare faţă de activităţile din jur.

Micuţa călătoreşte în toată lumea alături de mama sa. Gisele îşi promovează, în prezent, propria linie de lenjerie intimă, „Gisele Intimates”, ce se lansează în São Paulo şi Rio de Janeiro. Modelul de 33 de ani are, fără îndoială, un trup superb, confirmat şi de faptul că a fost pentru mulţi ani unul din îngerii Victoria’s Secret.

Mamă a doi copii, Gisele a dezvăluit lumii, de curând, secretul cu ajutorul căruia se menţine în formă: exerciţiile yoga, la care participă şi micuţa Vivian!