Giulia Anghelescu vine la “Splash! Vedete la apă”

De: Nicoleta Nicolae / 24.05.2014, 09:00
Giulia Anghelescu vine la “Splash! Vedete la apă”
Din vară, Giulia Anghelescu se alătură vedetelor care participă la “Splash! Vedete la apă”, show-ul care va fi difuzat de Antena 1.

Solista, o bună înotătoare, de altfel, mărturiseşte că soţul ei, Vlad Huidu, este cel care a convins-o să vină să facă ceea ce nu a reuşit nicicum până acum: să sară în apă!

“Am făcut înot mai bine de doi ani, în copilărie, şi acolo singura mea frică erau săriturile, nu voiam să sar nicicum, spre disperarea antrenorului meu. Iar frica asta s-a menţinut. Am zis că dacă tot vin la emisiunea asta, vreau să învăţ să sar, pentru că de câte ori plecăm în concediu, soţul meu, care a făcut şi polo, sare de pe barcă, de pe platformă, de pe unde apucă şi, pe deasupra, sare şi foarte frumos. El mi-a zis: Cum adică, poate toată lumea şi tu nu poţi să sari? Atunci mi-am spus: am făcut atâtea nebunii în viaţa asta, de ce n-aş face-o şi pe asta?”

Giulia s-a prezentat la primele antrenamente unde a reuşit rapid o performanţă nesperată: a sărit în cap. “Până acum nu am reuşit niciodată să sar în cap”, a mai spus cântăreaţa.

Conştienţi de beneficiile acestui sport, Giulia şi Vlad şi-au dat fetiţa, Antonia Sabina (doi ani), de timpuriu la înot. “Cred că la ora asta Antonia Sabina e şi ea la cursurile de înot. Am dat-o la înot de la trei săptămâni. Mi-am dorit foarte mult să facă asta, pentru că acest sport o ajută să se dezvolte foarte frumos”, ne-a mai spus aceasta.

Peste 35 de vedete vor participa vara aceasta la “Splash! Vedete la apă”, show-ul care le va oferi posibilitatea să-şi arate talentele, în ceea ce priveşte săriturile în apă. Printre aceştia se vor afla Alina Puşcaş, Daniela Crudu, Florin Ristei, Ruby, Serghei Mizil, Elena Ionescu, solista trupei Mandinga, Vladimir Drăghia, Bogdan Vlădău, campionul la skandenberg Radu Valahu.