Giulia Nahmany promovează ia românească de Cucuteni în America

De: Nicoleta Nicolae / 01.07.2015, 12:00
Giulia Nahmany promovează ia românească de Cucuteni în America
Giulia Nahmany duce ia românească peste hotare. Actriţa care a jucat în filmul “Love by Design” în rolul principal alături de Jane Seymour a ales să poarte, în viaţa de zi cu zi, dar şi la întâlnirile relaxante din Los Angeles, o vestimentaţie ce reprezintă stilul românesc autentic.

Giulia poarta, inclusiv in noua sedinta foto realizata de prietena ei din copilarie, Gabriela Wells, o ie de Cucuteni, civilizatia de pe plan mioritic considerata chiar mai veche decat cea mesopotamiana.

Vedeta a adoptat un stil natural, cu machiaj minimalist, punand accent pe simplitate, un stil apreciat de americani, si poarta, ie Iianna, jeansi si pantofi stiletto.

Ia de Cucuteni le-a atras atentia americanilor, Giulia spunand ca des este intrebata de aceasta superba piesa vestimentara.

„De fiecare data cand am ocazia, vorbesc cat se poate de frumos de Romania. De ce tara frumoasa avem, de oamenii talentati, de portul traditional minunat. Ador iile si le port des. M-am revazut recent cu Gabriela Wells, prietena mea din copilarie care locuieste acum in Los Angeles. Este fotograf si mi-a propus sa realizam o sedinta foto care sa ma prezinte asa cum sunt in viata de zi cu zi”, povesteste Giulia Nahmany.

Giulia Nahmany si-a facut debutul in industria cinematografica internationala anul trecut, prin rolul principal pe care l-a avut in filmul „Love by Design”, film in care joaca si Jane Seymour.