Giulia Nahmany, strălucitoare la Cannes! A invitat-o pe Sienna Miller în România!

De: Nicoleta Nicolae / 19.05.2015, 00:00
Giulia Nahmany, strălucitoare la Cannes! A invitat-o pe Sienna Miller în România!
Giulia Nahmany a fost prezentă la Cannes Film Festival luând parte la mai multe evenimente dedicate producătorilor de film şi punând astfel bazele unor parteneriate legate de următorul său proiect profesional, un film în care va juca, din nou, rolul principal.

“În timpul Festivalului de la Cannes au loc o serie de evenimente conexe, în afara premierelor de film. Se organizează recepţii la care vin doar producătorii şi investitorii, iar aici se pun bazele filmelor care vor fi produse în perioada următoare”, declară Giulia Nahmany.

Giulia Nahmany nu a ratat nici câteva premiere, iar pe covorul roşu a îmbrăcat doar ţinute ale designerilor români. La premiera filmului “Irrational Man” regizat de Woody Allen, Giulia a îmbrăcat o rochie neagră creată de Alina Cernăuţan, la premiera peliculei “Mia Madre” a afişat o sofisticată rochie albă semnată Ludmila Corlăţeanu, iar la petrecerea filmului “See of Trees” a atras priviri admirative într-o rochie aurie din noua colecţie a lui Stephan Pelger.

“La petrecerea de lansare See of Trees am cunoscut-o pe Sienna Miller, care este, totodată, şi una dintre actriţele mele preferate. A fost o întâlnire relaxantă, am râs mult, i-am povestit despre România şi chiar am invitat-o la noi în ţară, să decopere tot ceea ce avem de oferit”, continuă Giulia Nahmany.

La sfârşitul verii, Giulia Nahmany va apărea pe marile ecrane în al doilea film din carieră, “High Strung”, un musical în care joacă alături de Jane Seymour şi Maia Morgenstern.

 

Giulia Nahmany a debutat ca actriţă şi producător anul trecut, odată cu lansarea peliculei “Love by Design”, iar în prezent face deja parte din Producers Network Guild, o asociaţie exclusivistă care îi reuneşte pe cei mai buni 500 de producători de filme din lume.