Grudge Match: Faceţi pariurile (trailer)

De: Mioara Tronaru / 17.01.2014, 08:00
Grudge Match: Faceţi pariurile (trailer)
PREMIERA 17.01 TO: Grudge Match. Producţie SUA, 2013. R: Peter Segal. Cu: Sylvester Stallone, Robert De Niro, Kim Basinger, Alan Arkin, Kevin Hart, Jon Bernthal, Camden Gray, Jim Lampley, Ireland Basinger Baldwin. Distribuit de MediaPro Distribution.

Henry “Razor” Sharp şi Billy “The Kid” McDonnen sunt doi pugilişti veterani a căror rivalitate a devenit celebră dincolo de graniţa sportului. În anii de glorie, niciunul dintre ei nu a reuşit să-şi dovedească supremaţia în faţa celuilalt. În 1983, chiar înainte de meciul dicisiv, Sharp şi-a anunţat retragerea fără a da o explicaţie. 30 de ani mai târziu, organizatorul de meciuri de box Dante Slate Jr., dându-şi seama că poate face rost de bani, le face o ofertă: să mai urce o dată în ring ca să ducă lupta la final odată pentru totdeauna.

Sylvester Stallone şi Robert de Niro au mai jucat împreună în ”Copland”, regizat de James Mangold. Niciunuia dintre ei nu le este străin ringul de box: Stallone este supercunoscut cu rolul său Rocky Balboa, iar De Niro l-a interpretat în anii ’80 pe legendarul pugilist Jake LaMotta, în ”Raging Bull”.