Gwyneth Paltrow a strâns 109 milioane de dolari pentru lupta împotriva cancerului

Apropo.ro / 10.09.2014, 08:00
Gwyneth Paltrow a strâns 109 milioane de dolari pentru lupta împotriva cancerului
Gwyneth Paltrow a organizat o strângere de fonduri televizată pentru o fundaţie care luptă împotriva cancerului. Vedeta a reuşit, astfel, să strângă suma de 109 milioane de dolari, de altfel, cea mai mare sumă de la lansarea acestui eveniment bienal, a cărui ediţie a avut loc în 2008.
Actriţa americană a fost producătorul emisiunii TV „Stand Up to Cancer” şi a adus în studio vedete ca Jennifer Aniston, Jessica Alba, Halle Berry, Reese Witherspoon, Rob Lowe, Sofia Vergara, Will Ferrell, Robert Downey Jr, Kerry Washington, Mike Myers, Jon Hamm şi Pierce Brosnan, potrivit contactmusic.com.
 
Conform Mediafax, vedetele au făcut apel la publicul american şi canadian să doneze bani pentru finanţarea cercetărilor pentru un nou tratament împotriva cancerului. Emisiunea a fost transmisă în direct, vineri, în SUA şi Canada.
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
Gwyneth Paltrow, al cărei tată a murit şi el de cancer în 2002, este producătorul executiv al acestui teledon din 2012.
Suma totală strânsă în urma teledonului este de 109 milioane de dolari, cu 28 de milioane de dolari mai mult decât la ediţia din 2012 a evenimentului.
 
Emisiunea TV a durat o oră şi a inclus concerte şi apariţii semnate Dave Matthews Band, The Who, Ariana Grande, Jennifer Hudson, dar şi ale rapperilor Common şi Lupe Fiasco.
 
În total, organizatorii campaniei „Stand Up to Cancer” au strâns peste 369 de milioane de dolari de la prima ediţie a teledonului, din 2008.