Gwyneth Paltrow îşi lansează o colecţie vestimentară proprie

Redacția / 13.10.2014, 17:12
Gwyneth Paltrow îşi lansează o colecţie vestimentară proprie
Actriţa Gwyneth Paltrow, care a lansat în 2008 site-ul de lifestyle Goop, va folosi marca online şi pentru lansarea, în 2015, a unei linii de produse vestimentare.
Actriţa în vârstă de 42 de ani, care a mai colaborat la o serie de creaţii vestimentare cu designeri ca Michael Kors, Stella McCartney şi Matthew Williamson, a anunţat că doreşte să lanseze anul viitor o colecţie vestimentară proprie, sub marca Goop.
 
Colaborarea dintre Paltrow şi designeri de modă faimoşi va continua însă, două proiecte separate legate de modă incluzând creaţii ale Stellei McCartney şi ale creatoarei de origine belgiană Diane von Furstenberg.
 
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
 
Gwyneth Paltrow a angajat-o pe Lisa Gersh, fostă şefă a companiei Marthei Stewart, Martha Stewart Living, pentru dezvoltarea brandului propriu, Goop, descriind-o pe Gersh drept „un lider vizionar”, după cum scrie Mediafax.
 
Actriţa doreşte ca în următorul an şi jumătate site-ul său să devină unul care va livra produse la nivel mondial, după ce în iunie a mutat sediul companiei de la Londra la Los Angeles.