Gwyneth Paltrow şi regimul ei de slăbit

Apropo.ro / 06.01.2014, 11:07
Gwyneth Paltrow şi regimul ei de slăbit
Actriţa Gwyneth Paltrow a pregătit împreună cu nutriţionistul Alejandro Junger un meniu de detoxifiere pentru luna ianuarie, astfel încât să îi ajute pe cei care s-au bucurat prea mult de delicatesele culinare în perioada sărbătorilor şi au luat câteva kilograme în plus să revină pe drumul cel bun.

„Am creat reţete de detoxifiere care nu vă vor face să vă simţiţi înfriguraţi sau flămânzi în lunile de iarnă, cu ajutorul doctorului Alejandro Junger, specialist pe acest subiect”, a spus Gwyneth Paltrow.

Printre trucurile de detoxifiere în perioada rece, Gwyneth şi echipa sa recomandă folosirea şosetelor şi a papucilor în casă, băile fierbinţi, hainele călduroase şi înlocuirea sucurilor reci cu supe calde.

Gwyneth Paltrow spune că o cură de detoxifiere în timpul iernii contribuie la valorificarea energiei şi menţinerea organismului sănătos şi plin de vitalitate. „Nu trebuie să aşteptăm vara pentru a ne simţi şi a arăta foarte bine”, a spus actriţa.

Vedeta în vârstă de 41 de ani a realizat un meniu de detoxifiere de trei zile care, spune ea, are „orientări şi restricţii mai detaşate” decât meniurile anterioare, dar, cu toate acestea, reuşeste să evite „lactatele, glutenul, crustaceele, alimentele procesate (inclusiv produsele din soia), legumele (cartofi, roşii, ardei şi vinete), condimentele, zahărul, alcoolul, cofeina şi băuturile carbogazoase”.

De asemenea, actriţa recomandă ca înainte de prima masă să se consume un pahar de apă cu lămâie la temperatura camerei şi un ceai de plante, după care o supă de morcovi pentru mesele principale, precum şi pui fiert cu broccoli, somon în nucă de cocos şi quinoa cu dovleac japonez Kabocha. Pentru gustări, actriţa recomandă diferite tipuri de nuci.