Halit Ergenc: “Vorbele pe care le spune Suleyman în ultimul episod mi-au răsunat mult timp în minte, după filmări…”

Apropo.ro / 11.12.2014, 12:52
Halit Ergenc: “Vorbele pe care le spune Suleyman în ultimul episod mi-au răsunat mult timp în minte, după filmări…”
În această seară, de la ora 20.00, Kanal D va difuza ultimul episod din serialul fenomen “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”. De mâine, 12 decembrie, în fiecare joi şi vineri, de la ora 20.00, în locul serialului “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”, Kanal D va difuza un alt serial de succes: “YAMAN”.
Foto: Kanal D
 
 
În ultimul episod din “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii” îl regăsim pe sultan pregătindu-se de o ultimă expediţie militară. Întreaga Europă este uimită că bătrânul sultan, despre care se auzise că se afla pe moarte, pleacă la luptă să cucerească Belgradul. 
 
“Filmarea ultimului episod a fost ca o despărţire dureroasă şi pentru mine, pentru că am înţeles zbuciumul sufletesc al personajului meu, i-am înţeles tăcerile, răbufnirile, aşteptările, angoasele. Imaginile din ultimul episod sunt copleşitoare. Sultanul în mantia lui albă, cu acel coif înalt  şi strălucitor pe cap – simbol al puterii dar, şi  al poverii Imperiului- , pregătindu-se de un drum care pare fără întoarcere. E o metaforă pe care telespectatorii o vor înţelege şi, cu siguranţă, aprecia”, a declarat Halit Ergenc. 
 
 
Foto: Kanal D
 
 
“Vorbele pe care le spune Suleyman în ultimul episod mi-au răsunat mult timp în minte, după filmări: ”.
 
 Nu rataţi astăzi, 11 decembrie, ultimul episod al serialului “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”, de la ora 20:00, la Kanal D.