Halle Berry nu mai vrea să-i plătească pensie alimentară de 16.000 de $ lui Gabriel Aubry

De: Cătălina Matei / 04.11.2014, 08:00
Halle Berry nu mai vrea să-i plătească pensie alimentară de 16.000 de $ lui Gabriel Aubry
Halle Berry doreşte să obţină un ordin judecătoresc care să îi permită să reducă pensia alimentară pe care o plăteşte fostului ei partener de viaţă, modelul canadian Gabriel Aubry, cu care are o fiică în vârstă de şase ani.
În prezent, vedeta hollywoodiană îi plăteşte lui Gabriel Aubry suma de 16.000 de dolari pe lună, reprezentând cheltuieli pentru întreţinerea copilului, în contextul în care fiica lor, Nahla, locuieşte cu mama ei. Actriţa doreşte ca justiţia americană să reducă acea pensie alimentară la 3.800 de dolari pe lună, informează contactmusic.com.
 
Halle Berry şi Gabriel Aubry împart custodia fiicei lor. În luna iunie, justiţia americană a decis ca actriţa americană să îi plătească în continuare fostului ei partener de viaţă o pensie alimentară de 16.000 de dolari până când fiica lor va absolvi liceul sau va împlini vârsta de 19 ani.
 
Potrivit TMZ.com, Halle Berry a deschis imediat după acea decizie o acţiune în justiţie prin care solicită reducerea pensiei alimentare la suma de 3.800 de dolari.
 
Noul proces a fost deschis după o lungă şi tumultuoasă bătălie dusă de cei doi în justiţie pentru obţinerea custodiei, în timpul căreia Gabriel Aubry a reuşit să convingă autorităţile americane să emită un ordin care îi interzice actriţei americane să o ia pe Nahla cu ea în Franţa, unde vedeta hollywoodiană locuieşte în prezent alături de noul ei soţ, actorul Olivier Martinez.
 
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
 
Gabriel Aubry se împotriveşte, însă, acestei reduceri a pensiei alimentare, afirmând că are mare nevoie de bani, întrucât nu a mai obţinut niciun contract în industria modei vreme de mai bine de şase luni, după altercaţia pe care a avut-o cu Olivier Martinez de Ziua Recunoştinţei, în 2012.
 
În urma acelei bătăi, Gabriel Aubry s-a ales cu câteva vânătăi şi tăieturi la nivelul feţei. Halle Berry spune că fostul ei partener de viaţă îşi cheltuie toţi banii pe fitness, îmbrăcăminte, aparate electronice, automobile şi asigurări medicale şi că, mai ales, evită să îşi găsească un loc de muncă, conform Mediafax.
 
„Nu există niciun caz, nicio lege, nicio logică care să spună că un bărbat sănătos şi activ trebuie să trăiască pur şi simplu de pe urma pensiei alimentare pentru întreţinerea copilului pe care i-o plăteşte mama bogată a copilului lor”, a declarat vedeta americană pentru TMZ.com.
 
În prezent, Halle Berry locuieşte în Franţa împreună cu soţul ei, actorul francez Olivier Martinez, cu care s-a căsătorit în iulie 2013.
 
Cuplul are un băieţel, Maceo, născut în octombrie 2013.