Handsome Monk Coffee House

De: Cătălina Matei / 23.09.2016, 17:10
Handsome Monk Coffee House
Dragostea pentru cafea a făcut totul posibil. Prin dăruire, pasiune şi dedicare, a luat naştere acest concept. Pentru noi, cafeaua este mai mult decât o cafea. Este o poveste, o legendă, un mit, ceva ce descoperi doar prin studiu intens, prin întoarcerea la origini şi parcurgerea traseului istoric, în jurul lumii, până în prezent. Ne-am lăsat purtaţi în această călătorie, am desluşit misterele lumii cafelei şi ne-am găsit inspiraţia în originile “licorii magice”, care ne face dimineţile mai frumoase, în fiecare zi. Legenda spune că în jurul anului 1400, un păstor a observat voioşia caprelor sale după ce mâncau nişte boabe roşii, dintr-un tufiş sălbatic. Gustând acele fructe, el însuşi se simte revigorat, energizat. Apoi, a urmat descoperirea propriu-zisă, când nişte călugări, văzându-l pe păstor dansând cu caprele, au început să fiarbă boabele mistice, cu scopul de a-i ajuta să stea noaptea treji, pentru ceremonii. Astfel, prin întoarcerea la origini, “Handsome Monk” a început să prindă contur.
Dragostea pentru cafea a făcut totul posibil. Prin dăruire, pasiune şi dedicare, a luat naştere acest concept. Pentru noi, cafeaua este mai mult decât o cafea. Este o poveste, o legendă, un mit, ceva ce descoperi doar prin studiu intens, prin întoarcerea la origini şi parcurgerea traseului istoric, în jurul lumii, până în prezent. Ne-am lăsat purtaţi în această călătorie, am desluşit misterele lumii cafelei şi ne-am găsit inspiraţia în originile “licorii magice”, care ne face dimineţile mai frumoase, în fiecare zi.
 
Legenda spune că în jurul anului 1400, un păstor a observat voioşia caprelor sale după ce mâncau nişte boabe roşii, dintr-un tufiş sălbatic. Gustând acele fructe, el însuşi se simte revigorat, energizat. Apoi, a urmat descoperirea propriu-zisă, când nişte călugări, văzându-l pe păstor dansând cu caprele, au început să fiarbă boabele mistice, cu scopul de a-i ajuta să stea noaptea treji, pentru ceremonii. Astfel, prin întoarcerea la origini, “Handsome Monk” a început să prindă contur.
Tags: