Hannibal: cel de-al doilea sezon se încheie cu un deznodământ şocant

De: Mioara Tronaru / 29.06.2014, 08:00
Hannibal: cel de-al doilea sezon se încheie cu un deznodământ şocant
Ultimul episod al sezonului 2 va fi difuzat pe 30 iunie, de la ora 23:00 pe AXN.

Jocul de-a şoarecele şi pisica dintre Dr. Hannibal Lecter şi Will Graham a devenit principalul fir narativ al serialului, odată cu încarcerarea lui Will în azilul de boli mintale, pentru crimele comise de Spintecătorul din Chesapeake.

La finalul sezonului 2, agenţii Will Graham şi Jack Crawford au pregătit un plan minuţios prin care să-l prindă pe geniul criminal în flagrant. “Sunt un pescar bun, Jack”, i-a spus Will colegului său în penultimul episod din serie. Chiar dacă ultimul episod din sezon este intitulat “Mizumono” (“joc al şansei” în limba japoneză), în fascinantul thriller, niciun gest nu este întâmplător, iar aparenţele sunt de cele multe ori înşelătoare. Episodul 13 creşte pulsul telespectatorilor atunci când au loc mai multe reintrări în scenă şocante ale unor personaje surprinzătoare. Care este relaţia acestor personaje cu Dr. Lecter şi care sunt adevăratele lor intenţii? Va reuşi oare Jack să prindă captura cea mare? Sau va pica chiar el în plasa lui Hannibal?

O bună parte dintre răspunsurile la aceste întrebări ies la iveală în ultimul episod din sezonul 2, însă creatorul serialului, Bryan Fuller, ne lasă cu sufletul la gură până în sezonul 3.

Finalul sezonului 2 din serialul Hannibal va fi difuzat pe 30 iunie, de la ora 23:00 pe AXN.