Harry Potter pe ritmuri de muzică rap (Video)

De: Carmen Ulian / 04.11.2014, 15:23
Harry Potter pe ritmuri de muzică rap (Video)
Invitat zilele trecute în emisiunea The Tonight Show a lui Jimmy Fallon, Daniel Radcliff a dezvăluit că este pasionat de muzica hip hop şi a făcut o demonstraţie pe cinste.

“Cred că am fost unul dintre primii din clasa mea care ştia versurile de la “The Real Slim Shady”, melodia lui Eminem”. “Serios? “ a răspuns Jimmy Fallon, care a profitat de ocazie şi l-a provocat pe actorul britanic să cânte una din cele mai cunoscute melodii de gen  “Alphabet Aerobics”. Rezultatul? Un clip care a fost văzut până acum de 20.889.000 de utilizatori pe Youtube. 

În ultima vreme, Daniel Radcliffe cunoaşte o relansare a carierei, mai ales dupa o perioadă mai puţin fericită, umbrită de multe probleme personale. Actorul, în vârstă de 25 de ani, a câştigat respectul şi simpatia multora, după ce a recunoscut public că presiunea succesului cu seria “Harry Potter” l-a împins pe o pantă unde alcoolul părea singura salvare.

După un tratament de dezalcoolizare, Daniel şi-a reluat cariera, iar in acest moment poate fi văzut pe marile ecrane din România în două filme: comedia neagră “Horns” şi filmul romantic “Ce Dacă?”.

Foto: Splash News

Andreea Cătană