Hatice Sendil: “Ador simplitatea şi puritatea”

De: Nicoleta Nicolae / 24.04.2015, 15:00
Hatice Sendil: “Ador simplitatea şi puritatea”
Pentru că nunta se apropie cu pasi repezi, Hatice Sendil, actriţa care o interpretează pe Dila, personajul principal al serialului cu acelaşi nume de la Kanal D, nu-şi mai vede capul de treburi. Tânara trebuie să aranjeze ultimele detalii ale ceremoniei, pornind de la aranjamentele florale, ultimele confirmări ale invitatilor la eveniment si pana la accesoriile purtate in cea mai importanta zi din viata ei.

“Rochia mea pentru aceasta ceremonie nu este gata inca, inca nu stiu ce accesorii voi purta, ce pot sa va spun este ca ador simplitatea si puritatea! Nu sunt singura in toata aceasta agitatie, ma ajuta viitorul meu sot, familia; abia astept nunta! ” , a spus Hatice Sendil.

Hatice Sendil se va casatori la finele lunii mai, cu producatorul Burak Sagyasar, alaturi de care formeaza unul dintre cele mai iubite cupluri din Turcia. Pe frumoasa actrita o puteti urmari la Kanal D, de luni pana miercuri, de la ora 20:00, in serialul “Dila”, o poveste impresionanta despre iubire interzisa, lupta pentru pamant intre doua puternice familii rivale si conflictul intre doua lumi ireconciliabile, cea moderna si cea traditionala.

Serialul “Dila” va fi difuzat, incepand de saptamana viitoare, de luni pana miercuri, de la ora 20:00, la Kanal D. Serialul “Tradarea” va fi difuzat in fiecare joi si vineri, de la ora 20:00.