HBO lansează pe 1 decembrie serialul „Rămâi cu mine”

Apropo.ro / 20.11.2013, 12:07
HBO lansează pe 1 decembrie serialul
HBO a lansat oficial într-un eveniment organizat la Bucureşti, serialul "Rămâi cu mine", din a cărui distribuţie fac parte Iulia Lumânare, Cosmina Stratan, Stela Popescu şi Andi Vasluianu şi care va avea premiera pe 1 decembrie, de la ora 20.00.

„Rămâi cu mine” este cel de-al doilea serial de ficţiune realizat de HBO Europe în România, după „În derivă”. Producţia „Rămâi cu mine” are la bază formatul israelian „Matay nitnashek”, care a fost adaptat de HBO şi în Ungaria.

Primele două episoade ale noului serial „Rămâi cu mine” vor fi difuzate în premieră pe 1 decembrie, de la ora 20.00, la HBO. Începând din 2 decembrie, primele două episoade ale serialului vor fi disponibile fără abonament pe HBO GO, serviciul de video on demand lansat de HBO, pentru toţi cei ce vor accesa site-ul.

De asemenea, începând cu 8 decembrie, în fiecare duminică, de la ora 20.00, la HBO, telespectatorii vor putea viziona câte un nou episod din cele 13 ale serialului „Rămâi cu mine”.

„Rămâi cu mine” urmăreşte relaţiile complexe dintre oameni şi încercările lor de a se cunoaşte pe sine şi pe cei din jur. Într-un oraş dinamic şi plin de culoare, opt tineri singuri caută dragostea, prietenia şi, mai mult, se caută pe sine. Unii dintre ei vor găsi ceea ce îşi doresc, în timp ce alţii vor continua căutarea.

Filmările pentru serialul ce urmează să fie lansat la HBO au durat 11 săptămâni şi s-au desfăşurat în 57 de locuri, aflate, în mare parte, în Bucureşti. La filmări au participat 70 de actori şi peste 600 de figuranţi şi au fost folosite peste 400 de costume.

Cele 13 episoade ale serialului propun o nouă perspectivă asupra oraşului şi sunt menite să arate o imagine vie, optimistă şi frumoasă a Bucureştiului.

Regia serialului „Rămâi cu mine” este semnată de Constantin Popescu („În derivă”, „Principii de viaţă”, „Portretul luptătorului la tinereţe”) şi Mihai Bauman („Clanu’ Sprânceană”, „Narcisa sălbatică”). Din spatele camerelor de filmat s-a asigurat de bunul mers al lucrurilor directorul de imagine Liviu Marghidan („Tatăl Fantomă”, „Amintiri din Epoca de Aur 1 – Tovarăşi, frumoasă e viaţa!”, „Medalia de onoare”).

Foto: Legal line: ©2013 HBO Romania SRL. All rights reserved.

Photo credits: Adi Marineci pentru HBO Romania