HBO Max confirmă o nouă miniserie “Sex and the City”

De: Ana Obretin / 11.01.2021, 09:07
HBO Max confirmă o nouă miniserie “Sex and the City”

HBO Max a confirmat faptul că serialul cult “Totul despre sex/ Sex and the City”, creat de Darren Star, va reveni pe micile ecrane, sub forma unei miniserii.

Noul capitol se va intitula “And Just Like That…” și le va avea în rolurile principale pe Sarah Jessica Parker (Carrie Bradshaw), Cynthia Nixon (Miranda Hobbes) și Kristin Davis (Charlotte York). Kim Cattrall, care a interpretat rolul Samantha Jones în serialul original, nu va mai apărea în noua producție. Parker, Nixon și Davis sunt și producători executivi, alături de Michael Patrick King.

Noua miniserie va avea 10 episoade, iar producția va debuta la sfârșitul primăverii, în New York, potrivit Variety.

Parker, Davis și Nixon au distribuit un teaser pe Instagram, iar prima a scris mesajul “Nu mă puteam abține să mă întreb… unde sunt ele acum?”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Serialul “Sex and the City” a avut șase sezoane, care au fost difuzate de postul TV HBO între anii 1998 și 2004. Ulterior, cele patru staruri ale producției de succes s-au reîntâlnit pe marile ecrane în două rânduri, filmele fiind lansate în 2008, respectiv 2010. Producătorii au dorit să continue seria de producții de cinema, dar s-au lovit de refuzul constant al lui Kim Cattrall.

Aceasta este cea mai recentă dintr-o serie de reluări ale unor seriale celebre plănuite pentru HBO Max, printre care se numără “Gossip Girl” și “True Blood”.

CITEȘTE ȘI: “Sex and the City” revine pe ecrane în versiune mini și fără una dintre eroine

Sarah Jessica Parker, la un pas să refuze rolul din „Sex and the City“. Care a fost motivul?

FOTO: Profimedia Images