Horia Brenciu, predicţie incredibilă pentru Delia – va avea şase copii!

Apropo.ro / 21.11.2014, 12:21
Horia Brenciu, predicţie incredibilă pentru Delia – va avea şase copii!
Ultimii curajoşi îşi încearcă norocul diseară în faţa celor trei juraţi de la „X Factor”, chiar înainte de cea mai dură etapă a concursului – bootcampul. Printre aceştia şi o doamnă de 46 de ani, venită tocmai de la Arad.
Marcela şi-a început discursul pe scena super show-ului mărturisind  că e pasionată de zodiac, iar de aici şi până la adevărate previziuni astrale a mai fost doar un pas.
 
Unul dintre cele mai amuzante momente ale serii a fost acela în care concurenta i-a spus rock-starului Ştefan că în curând balanţele vor fi nevoite să plătească pentru toate greşelile din ultimii 9 ani, iar juratul s-a ridicat de pe scaun, cântând „Doamne, spune-mi ce-am greşit!”. Lui Horia, doamna Marcela i-a spus că e sponsorul zodiacului, spre disperarea showmanului, care nu ar fi dorit ca această informaţie să fie publică. 
 
 
 
 
Diva Delia a mers mai departe şi a rugat-o pe concurentă să îi ghicească în palmă, spre amuzamentul lui Horia, care a început şi el să îi spună juratei ce vede: „Wow, şase copii?”, a exclamat Brenciu. Ce curiozităţi au mai avut juraţii, dar şi prestaţia doamnei Marcela, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou episod „X Factor”, în această seară, de la 20:30, la Antena 1.