HORIA BRENCIU – Primul Concert de Crăciun

De: Cristiana Trifu / 28.09.2017, 12:48
HORIA BRENCIU – Primul Concert de Crăciun

Primul Crăciun cu Horia Brenciu la Sala Palatului

 

La acest eveniment, Horia Brenciu doreste sa va ofere ceva special: doar pentru comenzile cu modalitate de livrare prin curier, alaturi de bilet veti primi si un cadou. Livrarile vor fi trimise incepand cu data de 20 august.

 

Horia Brenciu pregăteşte în această iarnă primul său show de Crăciun, la Sala Palatului, care se anunţă a fi evenimentul anului 2017. Dupa 3 albume cu record de vanzari, dupa 15 concerte sold out la Sala Palatului si dupa 3 turnee nationale, showman-ul Romaniei declara:

 

“Iarna asta, cuvantul de ordine va fi SARBATOARE! Sarbatoare, sarbatoare, sarbatoare! Anul asta, in decembrie, vreau sa petreceti primul Craciun cu mine!”

 

Anul acesta, in premiera, toate piesele magice de Craciun vor purta semnatura Horia Brenciu!

 

“In fiecare an ma gandesc la ceva aparte pentru intalnirile noastre de la Sala Palatului. De mult timp imi doream sa va cant piesele mele de Craciun, “Noapte de Craciun” sau “Seara de Craciun”, dar si frumoasele noastre colinde traditionale. Si ca tabloul sa fie complet, “Jingle bells”, “It’s the most wonderful time of the year” sau “Let it snow, let it snow” trebuie sa fie si ele prinse in playlist. Pe toate le veti auzi intr-un show unic, cu cadouri si suprize, pe care numai Mos Craciun vi le poate darui!”

 

Pentru al şaselea an, de când concertează la Sala Palatului, cel mai bun showman al României, împreuna cu orchestra lui  promit un spectacol cât două concerte, ambele într-o singură seară. Hiturile, piesele noi, invitaţii surpriză şi momentele de poveste vor crea cadrul perfect pentru sărbătorirea Crăciunului!

 

Pentru prima data de Craciun, la Sala Palatului, Horia Brenciu declara ca “veti avea parte de cea mai tare promotie artistica a tuturor timpurilor: 2 spectacole intr-unul singur!”

 

In cazul de fata, promotia nu inseamna reducere, ci din contra, dublarea tuturor normelor muzicale de sarbatori! Suna putin misterios, dar numai cei care-si vor lua bilet vor intelege sensul cuvintelor de mai sus.

 

“Tot ce v-ati dorit sa auziti de Craciun veti putea savura intr-o singura seara! V-astept la primul Craciun alaturi de mine, pe 9 si 10 decembrie, la Sala Palatului!”, a incheiat artistul.