Horoscop Neti Sandu în 2014

De: Cătălina Matei / 07.12.2013, 21:00
Horoscop Neti Sandu în 2014
Neti Sandu ne dezvăluie, în avampremieră, ce ne aşteaptă în 2014 si care sunt zodiile norocase in anul care vine!

– Ce pun la cale zodiile în 2014? La ce să ne aşteptăm?

O să fim în continuare preocupaţi de casă, de familie şi de copii în prima jumătate a anului. În cea de-a doua parte a anului vor fi accente pe creativitate, pe dorinţa de a fi împliniţi din punct de vedere sentimental, de a aduce pe lume un copilaş sau ne vom preocupa mai mult de noi înşine, să ne cultivăm un hobby, să ne descoperim noi calităţi, să avem curaj să explorăm zone pe care n-am putut pentru că am fost ocupaţi cu şcoala, cu familia şi cu serviciul.

– Ce zodie va fi în centrul atenţiei?

E vorba despre două zodii, de fapt: Racul în prima parte a anului şi Leul în cea de-a doua.

– Şi ce semn va avea parte de mai multă dragoste?

Leul, Racul în a doua parte a anului, Peştii şi Berbecul. Săgetătorul are în casa dragostei Uranus şi e în relaţie proastă, doar în perioada verii se va stabiliza ceva şi poate să facă o pasiune, dar nu ştim dacă va ieşi la fel din vară, este vorba mai degrabă de o relaţie intermitentă, prin care nu obţine stabilitate.

– 2013 a început cu foarte multe divorţuri. Continuă „epidemia” şi în 2014?

Eu nu am văzut multe divorţuri în 2013. Anul acesta a fost cu mare stabilitate pe semnele de apă, a fost un an de echilibru, au mai divorţat unii până la jumătatea lui 2013. Relaţiile celor născuţi în Gemeni sau cu ascendentul în Gemeni, care au fost zodia – vedetă, dar ştim despre ei că sunt duali şi de obicei au două căsătorii, au fost supuse unui examen, să vadă dacă rămân în relaţia în care se află sau nu. 2014 va avea o componentă de stabilitate şi una de aventură, dar aventura nu va fi foarte dulce şi savoroasa pentru că Saturn o să pună nişte piedici, iar Jupiter din Leu va face relaţie proastă cu Saturn din Scorpion.

– Multe vedete vor deveni mămici în 2014. Ce spun astrele despre cei care se vor naşte la anul?

Depinde când, anul astrologic e altul decât cel calendaristic. În prima parte a lui 2014, cel care se va naşte va fi mai aşezat, mai prudent, cum e Racul, mai sensibil, mai dornic de a avea o familie, copii, casa lui, stabilitate, va dori să nu fie pe un teren minat, nu are nevoie de dezechilibre, va fi o persoană conservatoare. Dacă se va naşte în a doua parte a anului, va fi o persoană curajoasă, cu calităţi intelectuale, cu vocaţie de lider, cu Jupiter în Leu, dornic să cunoască cât mai multe, să se cultive, să strălucească.

– Dar din punct de vedere financiar, ce zodie scapa de datorii în 2014?

Gemenii, Racul şi Balanţa într-o oarecare măsură. Fecioară să fie protejată de datorii şi Săgetătorul are şanse să câştige prin speculaţii financiare. Capricornul s-ar putea să aibă reuşite pe acest plan din a doua parte a anului. Berbecul iar s-ar putea să aibă mai mult succes decât anul acesta, să fie şi mai fericit, se vor întâmpla nişte lucuri care vor „desfunda” anumite căi blocate. Scorpionul va rămâne cu tema pentru acasă: va avea de chivernisit banii, de cheltuit cu măsură, Saturn e în continuare pe zodia lui, nu-i va permite să ardă etapele, va trebui să meargă pas cu pas, asta e lecţia care i-o preda Saturn, la care o să-l asculte să-i dea notă.

– Ce planuri v-aţi făcut dvs. pentru anul următor?

Niciodată nu-mi fac planuri, n-am de terminat nicio facultate, nu-mi fac casă, nu-mi iau maşina, o să văd la faţa locului ce am de făcut.

– Vă mai poate surprinde 2013 cu ceva?

Parcă nu, nu cred.

– În acest moment, ce vă doriţi cel mai mult?

Să fiu sănătoasă!

– Ce veţi face de Sărbători?

O să fiu cu ai mei la un „ranch” pe lângă Snagov, cu tot felul de săli de entertainment, fermă cu animale, ATV-uri, e ceva foarte mare, vom petrece câteva zile acolo, inclusiv Revelionul.

Cătălina Matei