Horoscopul grecesc: Ce spun zeii despre trăsăturile NEGATIVE ale zodiei tale

Apropo.ro / 06.07.2018, 14:35
Horoscopul grecesc: Ce spun zeii despre trăsăturile NEGATIVE ale zodiei tale
Zodiacul grecesc îţi scoate în evidenţă părţile negative care definesc semnul astral sub care te-ai născut.

Pegas (Berbec) – Eşti o persoană cu nasul pe sus şi ai impresia că meriţi totul, eventual pe o tavă din argint.  Îţi place să crezi că eşti centrul Universului şi că totul se raportează la tine. Îţi faci cele mai mari iluzii şi nu toate sunt realizabile.

Cerber (Taur) – Fire foartă agresivă şi de nestăpânit, atunci când vine vorba de critici la adresa ta. Fiind un câine gigant cu 3 capete în mitologia greacă, nu suporţi să-ţi spună cineva ceva ce nu-i pe placul tău.

Satir (Gemeni) – Nu eşti o fire stabilă din punct de vedere emoţional, aşa că vei alerga mai mult după pasiuni trecatoare, în loc să-ţi cauţi un partener cu care să-ţi împarţi toată viaţa.

Sirena (Rac) – Te faci plăcută în orice situaţie şi ştii cum să-i convingi pe toţi să-ţi cadă în plasă, mai ales că-n mitologia greacă sirenele făceau marinarii să sară de pe stânci.

Griffin (Leu, Fecioară, Balanţă) – Eşti o femeie periculoasă pentru că scopul tău e să aperi ceea ce ai cu toate mijloacele posibile. Jumătate leu, jumătate vultur… Această combinaţie îţi garantează că nimeni nu se va atinge de ceea ce e al tău.

Himera (Scorpion, Săgetător) – Eşti o fire de obicei neînţeleasă de cei din jurul tău şi nu eşti văzută ca o persoană de încredere pentru că ai tendinţa de a fi ipocrită.

Minotaur (Capricorn) – Îţi doreşti foarte mult să fii la conducere, însă asta nu prea se întâmplă. De aceea, ai tendinţa de a fura idei şi de a le prezenta ca fiind ale tale. Asta poate crea foarte mult deranj printre colegii tăi.

Centaur (Vărsător) – Îţi controlezi cu greu sentimentele, aşa că vei avea des accese de furie şi dorinţe sexuale.  Îţi place să te laşi ghidată de emoţie, chiar dacă de multe ori acest comportament îţi dăunează.

Harpie (Peşti) – Eşti răzbunătoare şi nu ierţi deloc uşor. Îţi găseşti fericirea în ghinionul celor apropiaţi şi nu poţi să renunţi la invidia care te macină de ani de zile.