Hugh Jackman, antrenamente la rece pentru Wolverine

De: Cătălina Matei / 09.07.2013, 13:55
Hugh Jackman, antrenamente la rece pentru Wolverine
Pe 26 iulie are loc premiera filmului ”Wolverine”, unde Hugh Jackman joacă rolul principal. Iar pentru a intra cât mai bine în pielea celebrului personaj, actorul a mărturisit recent, într-un interviu, la ce măsuri extreme a apelat.

Filmările pentru ”Wolverine” au avut loc în Australia, iar Hugh obişnuia să înoate în ocean în fiecare dimineaţă. Sport extrem ar spune unii, căci apa este foarte rece în acel loc (Bondi Beach), preferat în special de surferi.

De asemenea, înainte de a filma orice cadru, actorul trebuia să facă câteva flotări şi exerciţii cu greutăţi pentru a fi în formă. Efortul fizic nu era necesar doar pentru a-şi pune evidenţia muşchii cât mai bine, ci şi pentru a da un plus de autenticitate personajului, aflat mereu pe fugă.

Hugh Jackman, în vârstă de 44 de ani, a început să-l joace pe Wolverine încă din anul 2000, când a fost lansat ”X-Men”, şi a recunoscut într-un interviu pentru publicaţia ”Total Film” că îi este din ce în ce mai greu să-şi interpreteze rolul. ”Trebuie să recunosc că îmi este tot mai greu. Poate şi pentru că am aşteptări foarte mari de la mine, de fiecare dată”, a mărturisit actorul.