Hugh Jackman ar putea primi 100 de milioane de dolari

Apropo.ro / 16.08.2013, 08:00
Hugh Jackman ar putea primi 100 de milioane de dolari
Actorul australian Hugh Jackman ar putea încasa un onorariu de 100 de milioane de dolari dacă va accepta propunerea de a juca în alte patru filme din seria "Wolverine".

Starul australian a interpretat acest personaj în şase filme, inclusiv în pelicula „The Wolverine”, lansată la sfârşitul lunii iulie, iar directorii studiourilor 20th Century Fox sunt nerăbdători să îl convingă pe actor să semneze contractul pentru a juca în alte patru filme din această franciză, relatează tabloidul National Enquirer, informează contactmusic.com.

Potrivit presei internaţionale, actorul australian în vârstă de 44 de ani ezită să accepte această ofertă, întrucât nu doreşte să se simtă „închistat” din cauza unui acord care generează obligaţii contractuale pe mai mulţi ani.

„Hugh trebuie să ia o decizie foarte importantă. Nu în fiecare zi un actor primeşte un astfel de cec, însă Hugh a jurat că nu se va lega niciodată printr-un contract multianual după ce a filmat franciza «X-Men»”, a declarat o sursă.

„Nu le-a dat (directorilor studiourilor Fox, n.r.) niciun răspuns, însă se gândeşte serios la acea propunere”, a adăugat aceeaşi sursă.