Hugh Laurie revine pe micul ecran cu o miniserie de spionaj

De: Cătălina Matei / 07.10.2014, 08:10
Hugh Laurie revine pe micul ecran cu o miniserie de spionaj
Actorul care l-a interpretat pe celebrul Dr. House va juca împreună cu Tom Hiddleston într-o miniserie de spionaj adaptată după un roman semnat de John Le Carré. Titlul dramei este ”The Night Manager” şi este produsă în parteneriat cu BBC.

Surse din echipa de producţie au declarat pentru The Hollywood Reporter că s-au primit deja cereri de la reţelele americane de cablu care vor să difuzeze miniseria. Show-ul va avea la bază un scenariu scris de David Farr.

Alături de Hugh Laurie va mai juca şi Tom Hiddleston, actorul care l-a interpretat pe fratele lui Thor, un alt personaj celebru.

Publicat în 1993, „The Night Manager” este primul roman de spionaj scris de John le Carré după încheierea Războiului Rece şi detaliază o operaţiune sub acoperire iniţiată pentru capturarea unui criminal internaţional. Romanul spune povestea lui Jonathan Pine, un soldat britanic devenit manager de noapte într-un hotel de lux.

Foto: AFP / Mediafax Foto

Pentru Hugh Laurie, serialul marchează revenirea starului britanic  pe micile ecrane după doi ani de la încheierea serialului „Dr. House”. În tot acest răstimp, actorul s-a dedicat mai mult muzicii şi concertelor sale, inclusiv cel susţinut în România, în urmă cu trei luni.