I s-a spulberat visul! Leonard Miron nu mai devine tată!

Apropo.ro / 30.06.2014, 11:12
I s-a spulberat visul! Leonard Miron nu mai devine tată!
Îşi doreşte cu ardoare să devină tată alături de partenerul său de viaţă, însă, din păcate, Leonard Miron este nevoit să mai aştepte şi să mai amâne fericirea de a-şi strange copilul în braţe!
Planificase să devină tată anul acesta, dar din cauza programului încărcat şi al jobului foarte solicitant pe care îl are, Leonard Miron a mai amânat puţin momentul în care va deveni tată, alături de iubitul său, Miguel. Fostul prezentator din TVR lucrează acum pe un vas de croazieră şi este plecat foarte mult timp de acasă. La fel si iubitul său, care munceşte foarte mult. Nici viitoarea mamă purtătoare a cuplului nu trece printr-o perioadă relaxantă.
Leonard Miron si iubitul sau spaniol, Miguel!
 
 „Din păcate, am decis asta, n-am avut de ales! Motivele sunt serioase: eu sunt plecat foarte mult de acasă, noul job – angajat pe un vas de croazieră – îmi ocupă mai tot timpul, şi Miguel se imparte între slujbe… Apoi şi Louise, prietena noastră, mama care am stabilit că ne va naşte copilul (n.r. după inseminarea artificială), are o perioadă stresantă, cu examene de avocat, aşa că era clar că trebuie să amânăm un pic evenimentul!”, a declarat Leonard Miron pentru Wowbiz.