Iată ce ROLURI vor avea Criss şi Vlad în serialul “O nouă viaţă”!

De: Nicoleta Nicolae / 04.12.2013, 12:00
Iată ce ROLURI vor avea Criss şi Vlad în serialul “O nouă viaţă”!
Criss şi Vlad revin pe micul ecran în prima telenovelă muzicală românească.

Criss şi Vlad, cei doi îndrăgostiţi şi protagonişti din prima telenovelă muzicală românească “O nouă viaţă”, care va fi difuzată în curând ACASĂ, lasă în urmă trecutul şi se luptă acum să depăşească noi obstacole.

Personajele Anca şi Vlad se află în faţa unui nou început, iar iubirea lor va trebui să treacă peste încercări grele: “Anca îşi pierde parţial memoria în urma unui accident de motocicletă. Amintirile se opresc înaintea începerii poveştilor din “Pariu cu viaţa”. Andrei este fratele ei, nu o cunoaşte pe Ioana şi nu ştie cine este Vlad. La începutul telenovelei, personajele noastre nu au nici o legatură cu Criss şi Vlad. Greu, dar tare frumos”, dezvăluie Criss. Vlad, romantic incurabil, îndrăgostit şi în acelaşi timp sfâşiat de durere, decide să dispară din viaţa iubitei sale pentru că e convins că e vinovat de provocarea accidentului şi se angajează la un depozit: “Vlad se angajează la un depozit şi cântă pe stradă. Deşi a hotărât să iasă din viaţa ei, soarta decide să îi aducă împreună”, adaugă Vlad Gherman.

“Amândoi începem o nouă viaţă într-o lume care nu ne este deloc familiară, pe care trebuie să o descoperim în fiecare minut. Iar soarta, ne va rezerva ca până acum întâmplări extraordinare. Despre ce este vorba, veţi afla numai urmârind noul nostru proiect, O nouă viaţă, în care ne-am pus tot sufletul”, mărturiseşte Criss.

Citeste si

http://www.protvmagazin.ro/lifestyle/interviu/a11555211-criss-si-vlad-pleaca-in-thailanda-de-anul-nou-