Iată cum arată iubitul Cristinei Cioran, cu care s-a mutat în casă nouă!

De: Mioara Tronaru / 12.11.2013, 10:11

Iată cum arată iubitul Cristinei Cioran, cu care s-a mutat în casă nouă!
De trei ani Cristina Cioran, coprezentatoarea emisiunii "Draga mea, prietenă" de la Kanal D trăieşte o frumoasă poveste de dragoste.


Cristina Cioran şi iubitul ei, Traian s-au mutat împreună într-o casă nouă din Snagov.

„Vă mărturisesc că nu mi-a luat prea mult timp amenajatul. Într-o săptămână era totul gata amenajat. Ne place foarte tare locuinţa pe care o avem, este o curte mare, este fix pe gustul nostru. Casa are ieşire la ponton ceea ce este super pentru că ne place foarte mult apă, amândurora”, a declarat vedeta de televiziune.

„Traian este Capabilities Development Manager, manager de capabilităţi la o companie multinaţională. Prin programe de training dezvolta capabilităţile angajaţilor. Da, putem lucra împreună pentru că şi eu sunt trainer şi chiar avem un proiect împreună pe care îl vom dezvolta în anul 2014. În vorbă care spune că „nu e bine să amesteci dragostea cu afacerile” nu cred foarte tare pentru că nu sunt de părere că aceste aspect se exclude reciproc. Atâta timp cât te comport ca un profesionist la locul de muncă, în afacerea respectivă, nu văd de ce ar încurca faptul că te vezi cu persoana respectivă atât acasă cât şi la birou”, a ma dezvăluit Cristina într-un interviu pentru protvmagazin.ro.