Ilie Năstase a lăsat-o gravidă pe muza lui Michael Jackson!

De: Nicoleta Nicolae / 15.05.2015, 09:50

Ilie Năstase a lăsat-o gravidă pe muza lui Michael Jackson!
Ajuns la 68 de ani, Ilie Năstase se poate lăuda cu o experienţă de viaţă demnă de un roman.


Când a întâlnit-o pe Diana Ross, Ilie Năstase era celibatar – prima căsătorie a sportivului, cu belgianca Dominique Grazia, se încheiase după apariţia fetiţei lor, Nathalie. În 1977, aflată în turneu în nordul Americii, Diana a asistat la meciurile susţinute de campionul român la US Open. Şi ea doar ce ieşise dintr-un mariaj, iar Diana Ross – Ilie Năstase au devenit, la scurt timp după ce s-au cunoscut, cuplul monden al momentului.

Astăzi, marele tenismen admite că artista a rămas însărcinată cu el: „A fost singura negresă cu care am fost. S-a întâmplat la clubul Regine (New York), într-o seară. Am dansat, eu eram divorţat şi s-a legat. Făcea copii cu toţi. Şi cu mine a rămas însărcinată, a rămas cu toată lumea. Ea nu a fost gagica lui Michael Jackson, erau doar prieteni”.

Ilie Năstase a adăugat pentru Ok Magazine: „Toată lumea îmi zice că 2.500. Eu nu le-am numărat şi nu le număr. A fost o glumă la lansarea cărţii, din partea fetei care a scris-o. Nu contează câte. Ştii ce contează? Ultima cu care eşti. Pentru restul nu mai simţi nimic. Rămân doar fotografii în urmă”.