Ilie Năstase şi Rică Răducanu, provocaţi de 50 de blonde!

Apropo.ro / 10.03.2015, 11:08
Ilie Năstase şi Rică Răducanu, provocaţi de 50 de blonde!
Ilie Năstase şi Rică Răducanu vin miercuri, 11 martie, la “Te pui cu blondele?”, în ultima ediţie din acest sezon a celui mai longeviv show de cultură generală din România.
O ediţie savuroasă, în care cei doi mari foşti spotivi vor povesti întâmplări amuzante, îşi vor aminti situaţii neprevăzute, dar pline de haz prin care au trecut şi vor accepta provocările venite din partea celor 50 de blonde aflate în platoul emisiunii prezentate de Dan Negru.
 
Rică Răducanu va povesti, din vremea când era portarul Naţionalei de fotbal a României, cum a obţinut casa în care locuieşte de la primarul de atunci al Bucureştiului, Gheorghe Cioară, dar şi ce vindea ca să-şi poată cumpăra porumbei voiajori de la vecinul său, Gheorghe Dinică. 
 
Foto: Mediafax Foto
 
La rândul său, Ilie Năstase îşi va aminti de perioada în care mergea cu trenul, la cuşetă, împreună cu Ion Ţiriac la turneele de tenis, va povesti despre cele trei finale de la Wimbledon pe care le-a jucat în aceeaşi zi, la simplu, dublu şi dublu mixt, şi va explica de unde a apărut  legenda că a avut 2.500 de iubite. Fostul mare tenismen va povesti, de asemenea, unde l-a întâlnit pentru prima oară pe legendarul Cassius Clay, dar şi despre preşedinţii americani pe care i-a cunoscut.
 
Întrebarea vedetă a serii le va fi adresată celor doi invitaţi şi blondelor deopotrivă de criticul de film Irina Margareta Nistor.