Iliescu nu vrea la parlamentare doar „patroni”

Apropo.ro / 14.07.2008, 17:03
Iliescu nu vrea la parlamentare doar
Ion Iliescu a cerut in Biroul Permanent National, "atentie" in stabilirea candidatilor partidului in colegiile uninominale pentru alegerile parlamentare.

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a spus, in Biroul Permanent National, ca la stabilirea candidatilor partidului pentru colegiile uninominale la alegerile parlamentare conducerea partidului sa fie "atenta" ca printre candidati sa nu fie doar "patroni".

Iliescu a mai avertizat, in urma cu patru saptamani, conducerea centrala asupra modului in care vor fi stabiliti candidatii in colegiile uninominale, atunci cand, potrivit unor surse din partid, i-a atentionat pe unii dintre consacratii lideri social-democrati din teritoriu, reconfirmati de alegerile locale in functii, sa nu se mai comporte ca niste "barosani" si sa isi impuna rudele si apropiatii in functii.

Citeste declaratiile lui Ion Iliescu, la Mediafax

CONCURS: Castiga invitatii la ArtMania Festival 2008!


 

Citeste si:

Radu Mazare vrea sa-l aduca pe Basescu in instanta

Radu Mazare vrea sa-l aduca pe Basescu in instanta

Vineri in mijlocul sedintei PSD, primarul Constantei i-a cerut lui Adrian Nastase sa supuna la vot o plangere penala impotriva lui Traian Basescu.

Ultima ora: Marmota inveleste din nou ciocolata!

Ultima ora: Marmota inveleste din nou ciocolata!

Mircea Geoana a declarat azi la Consiliile Nationale reunite ale PSD si PC, ca guvernarea celor doua partide isi propune sa ridice salariul minim la 1.000 RON, sa constru…

Guvernul da bani prin

Guvernul da bani prin "dialog constructiv"

Romanii vor putea sa scoata cu mandrie capul in strainatate. Guvernul vegheaza imbunatatirea imaginii Romaniei si scoate de la buget 7,8 milioane de euro pentru actiuni d…

Jocul zilei

Clipul zilei

Emo Shooting Blonda de la DEX – Ep. 5 – Peltea
Loveste cu YO-YO-ul cati mai multi emo kids Cuvinte cheie: blonda de la dex video
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza