Ilinca Vandici, despre cele mai intense trăiri de până acum

De: Nicoleta Nicolae / 25.10.2013, 10:00
Ilinca Vandici, despre cele mai intense trăiri de până acum
Prima dată a dansat la vârsta de opt ani şi se mândreşte că a ajuns acum să participe într-un show inedit precum “Dansez pentru tine”. Astfel, după o pauză de aproape un an, Ilinca a revenit pe micul ecran direct în ringul visurilor. Despre această minunată experienţă, ne vorbeşte cu sinceritate Ilinca Vandici.

Ce te-a convins să participi la „Dansez pentru tine”?

Aşa a fost să fie. Acum am găsit răgazul necesar şi probabil aşa a aranjat Dumnezeu lucrurile! Sigur că am urmărit şi celelalte sezoane ale emisiunii şi cred că este show-ul din România cu cea mai mare desfăşurare de forţe, cu cea mai intensă emoţie, cu cea mai multă muncă. Nimic nu se compară cu această experienţă unică, deci sunt mândră să fiu parte din spectacolul de vineri seara!

Ai avut surprize după prima ediţie sau este ceea ce aşteptai?

Privind lucrurile din interior acum, văzând cât efort este depus, cât suflet şi câtă muncă din partea fiecăruia, pot spune cu mâna pe inimă că toţi concurenţii sunt extraordinari, buni, talentaţi şi hotărâţi! Cât ne priveşte pe mine şi partenerul meu de dans, am realizat că ne putem depăşi limitele şi că putem avea parte de surprize extraordinare. Aşa că, atunci când vine vorba despre dans, facem faţă oricărei provocări, cu multă muncă şi hotărâre!

Când ai dansat tu prima dată, îţi mai aminteşti?

Am dansat alături de colegii din trupa „Metaphoric” a clubului copiilor, prima dată. Aveam 8 ani. Cred că atunci pot spune că am dansat cu adevărat prima oară…

Faci ceva special acum că te antrenezi atâtea ore pe săptămână?

Nu, păstrez acelaşi regim alimentar ca şi până acum, adăugând şi partea dulce, care până acum a lipsit, nefiind o consumatoare de dulciuri…

Cum ţi-ai descrie în câteva cuvinte partenerul de dans?

Răzvan este un om cald, optimist, muncitor, responsabil, hotărât, un copil care a înfruntat viaţa mult prea devreme, care s-a maturizat brusc şi şi-a luat în grijă o responsabilitate enormă, aceea de a avea grijă de frăţiorul lui…

Cum a fost prima ediţie?

Fabuloasă! Ca un film, ca o lucrare a unui pictor, care a luat pensula în mână când a început show-ul şi a terminat tabloul când s-au stins reflectoarele… Ca un vis… Atâtea trăiri într-un timp atât de scurt şi atât de intense nu am mai trăit până acum într-o emisiune de televiziune!

Credeţi că veţi câştiga? Care ar fi atuurile voastre în această competiţie?

Aş fi fericită dacă cei de acasă ar descoperi atuurile, în fiecare vineri seara, cu fiecare ediţie care trece, cu fiecare dans pe care îl pregătim. Iar apropo de final, da, pentru Răzvan mi-aş dori din toată inima să câştigăm! El merită această bucurie şi reuşita în viaţa lui şi aşa suficient de zbuciumată. Aş fi extrem de fericită dacă l-aş putea ajuta să aibă o viaţă mai bună, să aibă posibilitatea unei familii liniştite, fără grija usturătoare a zilei de mâine!