Ilinca Vandici i-a luat pâinea Adelinei Pestriţu! A înlocuit-o la „D-Paparazzi”

Apropo.ro / 22.08.2014, 12:23
Ilinca Vandici i-a luat pâinea Adelinei Pestriţu! A înlocuit-o la
Adelinei Pestriţu îi merge foarte bine pe plan personal. Nici profesional nu stă rău, doar că din această toamnă ea va rămâne numai la emisiunea „Wowbiz”. Show-ul "D-Paparazzi" va fi prezentat de-acum înainte de Ilinca Vandici.
După ce va termina proiectul estival „O iubire de-o vară” de la Kanal D, pe care îl prezintă alături de Liviu Vârciu, Ilinca Vandici va trece la cârma emisiunii „D-Paparazzi”. Potrivit Libertatea.ro, cele două prezentatoare tv nu sunt în cele mai bune relaţii, între ele existând o rivalitate de când s-a zvonit că Vandici ar fi avut o relaţie de scurtă durată cu Liviu Vârciu.
 
Foto: Facebook
 
Invitată acum câteva luni în emisiunea „Wowbiz”, Ilinca Vandici i-a dat o replică acidă Adelinei Pestriţu. Atunci când fosta soţie a lui Vârciu  i-a spus la un moment dat Ilincăi, cu privire la subiectul despre Liviu Vârciu: „Se vede că e o chimie între voi!”, Vandici i-a replicat imediat: „De unde ştii tu asta?”.
 
Foto: Facebook
 
Se pare că Adelinei Pestriţu nu i-a picat tocmai bine faptul că a rămas fără una dintre emisiunile ei de suflet de la Kanal D.