Ilinca Vandici, pe coperta de aprilie a revistei “Ce se întâmplă, doctore?”

Apropo.ro / 09.04.2015, 12:00
Ilinca Vandici, pe coperta de aprilie a revistei “Ce se întâmplă, doctore?”
Echipa “Ce se întâmplă, doctore?” a reîntâlnit-o pe Ilinca Vandici la doi ani de la ultima coperta, iar vedeta Kanal D arată la fel. Nici un gram în plus, nici un gram în minus, nici un rid nou.

 “Am renunţat la a mai consuma pâine, sucuri acidulate şi orice aliment colorat şi frumos ambalat. Am renunţat la cinele copioase, ce se încheiau cu un desert arătos, în favoarea salatelor. Renunţ oricând la o noapte în club în favoarea unor ore de odihnă în plus” a declarat Ilinca Vandici pentru ediţia de aprilie a celei mai citite reviste de sănătate şi frumuseţe din România, care apare astăzi pe piaţă. Un alt subiect abordat împreună cu Ilinca Vandici a fost cel referitor la intervenţiile estetice.

“Până acum nu am apelat la serviciile unui medic estetician. Mizez pe naturaleţea întreţinută zi de zi, şi nu pe rezultate obţinute cu ajutorul bisturiului. Nu am nimic împotriva operaţiilor estetice, însă consider că încă nu e cazul ca ele să facă parte din viaţa mea” a mărturisit Ilinca Vandici. Despre relaţia cu ridurile, vorbeşte deschis şi actriţa Ana Ularu.“Le aştept şi încerc fără stres şi disperare să le combat cu creme hidratante. Nu am obsesia asta şi sper să nu o am vreodată. Am câteva riduri de expresie din adolescenţa timpurie, dar nu mă deranjează, ştiu că am un chip expresiv şi sunt mândră de asta, nu mi-aş altera fizionomia” a declarat tânăra actriţă de succes pentru numărul de aprilie al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, în aceeaşi ediţie, cititoarele pot afla care sunt recomandările Anei Morodan în ceea de priveşte machiajul şi stilul vestimentar, pot vedea ce se asunde în spatele succesului Zurli, pot găti câteva reţete delicioase inspirate de Odette, finalistă Masterchef şi pot afla cum decurge o primă lecţie de echitaţie. În plus, revista “Ce se întâmplă, doctore?” dezvăluie care sunt alimentele care pot da dependenţă, printre acestea numărându-se pizza, ciocolata, chipsurile şi prăjiturile.