„Îmi place cum miroşi”

De: Cătălina Matei / 30.07.2014, 15:00
„Îmi place cum miroşi”

Deoarece premiera de joi, 31 iulie, va fi SOLD OUT şi mai sunt doritori care nu au apucat bilete, organizatorii au programat acest spectacol şi pentru data de 28 august, tot de la ora 20.00

O comedie savuroasă, piesa lui Neil Simon - numită iniţial “Fiica imnului naţional” (“Star-spangled girl”) şi redenumită “Îmi place cum miroşi!” - aduce în prim-plan povestea a doi prieteni, Norman Cornell şi Andy Hobart, care lucrează împreună la ziarul-protest “Prăbuşirea”, sediul micii lor AFACERI fiind chiar apartamentul în care locuiesc împreună.

Echilibrul prieteniei lor este însă perturbat de apariţia “ blondei din vecini”, Sophie Rauschmeyer, americancă desăvârşită, fostă ”aproape campioană” a jocurilor olimpice la înot, care se mută în apartamentul gol din vecini şi de care Norman se îndrăgosteşte nebuneşte.

Conflictul se desfăşoară pe mai multe planuri, Norman o iubeşte pe Sophie, Sophie îi urăşte pe amândoi, iar Andy nu are cum să scoată ziarul pentru că prietenul lui nu mai are timp să scrie, ocupându-şi timpul cu gesturile atente şi exagerate faţă de Sophie.

Proprietăreasa, Doamna Mackinenee, o văduvă tânără şi excentrică profită de faptul că cei doi nu au cu ce să plătească chiria lunară ca să îl scoată pe Andy în lume alături de ea.

Aşadar, proprietăreasa îl vrea pe Andy sau banii de chirie, Domnul Franklyn vrea banii pentru ziarele tipărite, Norman o vrea pe Sophie, iar Sophie vrea să fie lăsată în pace. Iar Andy? Asta se va schimba pe parcursul piesei. Rolurile se vor inversă, mirosurile la fel. Panică generală cu happy end.

==================================================

"Îmi place cum miroşi"

Premiera: Joi, 31 Iulie 2014, ora 20:00

BackYard Garden&Pub (str. Popa Nan, nr. 5), Bucureşti

Accesul la terasă se face cu o oră mai devreme!

Preţ bilet: 25 lei.

Informaţii şi rezervări: 0723196376 | www.teatrul-rosu.com | email: teatrulrosu@yahoo.com

Biletele comandate pe www.bilete.ro se vor achita/ridica până miercuri 30 iulie 2014, ora 16.00 După această oră/data, nicio comandă online de bilete neridicată/neachitată nu mai este valabilă.
 

Distribuția: