În cazul în care rămâne ŞOMER, Dan Negru se face GRĂDINAR!

De: Cătălina Matei / 20.06.2014, 10:40
În cazul în care rămâne ŞOMER, Dan Negru se face GRĂDINAR!
Vedeta Antenei 1 are deja pregătit planul de rezervă în cazul în care va rămâne fără loc de muncă. Astfel, Dan Negru îşi va câştiga existenţa de pe urma grădinăritului. În cazul în care nu se va descurca cu răsadurile, prezentatorul TV se va face diriginte de şantier.

În timpul liber, Dan Negru este un mare pasionat de grădinărit şi chiar se gândeşte serios să se reorienteze profesional spre acest domeniu, în cazul în care în care nu va mai lucra în televiziune.

”Eu mă ocup de grădină, sunt obişnuit de mic. Sunt tare mândru că am în grădină şi 72 de copaci fructiferi, brazi şi alte feluri. Am de toate, aşa că vara nu prea trebuie să cumpărăm legume. Dacă nu mai merge cu urlatul, mă apuc să cultiv roşii, ştiu cel mai bine să fac asta. Dacă vreţi să mă angajaţi, şi la asta sunt bun. Sunt diriginte de şantier, legumicultor şi agricultor, că am pământ lângă Timişoara pe care îl lucrez. Acolo am cucuruz, aţi auzit de aşa ceva?”,  a declarat vedeta Antene 1 pentru  pentru ziarulring.ro.

„Ce am câştigat din vorbă am băgat în cărămizi. Am construit câteva clădiri de birouri, pe care le închiriez. Liniştea mea se datorează faptului că nu am credite, am investit doar ce am câştigat din televiziune. Pentru asta mi-am permis să refuz anumite formate TV, care nu mi-au convenit”, a mai spus Dan Negru.