În luna aprilie, înnoieşte-ţi garderoba, alături de revista GLAMOUR

De: Mioara Tronaru / 07.04.2014, 07:00
În luna aprilie, înnoieşte-ţi garderoba, alături de revista GLAMOUR
Între 7 şi 13 aprilie are loc o nouă ediţie de GLAMOUR Shopping Week: zeci de magazine din Bucureşti şi din ţară au pregatit pentru cititoarele GLAMOUR promoţii şi discounturi de până la 30%.

Împreună cu numărul de aprilie al revistei GLAMOUR este disponibil şi cardul GLAMOUR Shopping Card, cu care cititoarele GLAMOUR pot avea reduceri şi promoţii de până la 30% în zeci de magazine din ţară.

În luna aprilie, revista GLAMOUR îşi invită cititoarele să-şi înnoiască garderoba, în cadrul săptămânii speciale de cumpărături, GLAMOUR Shopping Week. Începând de astazi, 7 aprilie, până duminică, 13 aprilie, cititoarele GLAMOUR pot să plece la shopping. Au o mulţime de magazine şi branduri cunoscute care le vor oferi reduceri de până la 30% doar la prezentarea GLAMOUR Shopping Card la casa de marcat sau promoţii speciale. 

Ofertele speciale şi reducerile de până la 30% la brandurile preferate sunt disponibile, în toată ţara, in magazinele: Bata, B&B Collection, Be in time, Cărtureşti, Cielo Venezia, Desigual, Gatta, Guban, Karen Millen, Kendra, Marionnaud, Meli Melo, Melkior, Mio Bio, New Yorker, Nissa, OPTIblu, Pandora, Parfois, Pepper, SENSIblu, Sephora, Splend’or, Yves Rocher.

Mai multe detalii gasiti si pe www.glamourmagazine.ro