În luna iunie, călugării Şaolin se reîntorc la Cartoon Network

De: Mioara Tronaru / 09.06.2014, 08:00
În luna iunie, călugării Şaolin se reîntorc la Cartoon Network
În luna Campionatului Mondial, Cartoon Network face echipă cu Basti, dar şi cu luptătorii Şaolin care se reîntorc cu sezonul 1.

Ora de sport Cartoon Network

Program special: începând de vineri, 6 iunie, până joi, 12 iunie, în fiecare zi, de la 19:10.

Încălzeşte-te cu Cartoon Network pentru FIFA World Cup! Luna aceasta, Cartoon Network sărbătoreşte fotbalul difuzând un program special, care va conţine o serie de aventuri sportive cu cele mai tari personaje din domeniul fotbalului! Această sesiune de training îl va avea ca gazdă pe antrenorul Academiei Cartoon Network, Basti, care va oferi instrucţiuni preţioase despre cum trebuie executate cele mai tari mişcări folosite de fotbaliştii internaţionali.

 

Cronicile Şaolin

Premiera: luni, 16 iunie, de la 14:55. Difuzare: de luni până vineri, de la 14:55. Sezonul 1, episoadele 1-21.

În serialul Cronicile Şaolin, un nou călugăr ucenic se va alătura echipei în aventuroasa lor călătorie în căutarea Shen Gong Wu-ului, un artefact antic cu puteri magice. Înainte de lansarea seriei, copiii vor avea ocazia de a urmări Maraton Confruntarea Şaolin, unde vor vedea cum s-au antrenat cei patru tineri războinici pentru a învinge forţele malefice. Maraton Confruntarea Şaolin va fi difuzat duminică, 15 iunie, de la 10:05 până la 15:20, la Cartoon Network.