În luna martie, răsfăţul e pe primul loc la Fine Living

De: Mioara Tronaru / 02.03.2014, 14:00
În luna martie, răsfăţul e pe primul loc la Fine Living
În luna martie, Fine Living vine cu un sezon nou din "Vânătorii de case", dar şi cu emisiuni noi. Tot aici vom afla despre "cele mai răsfăţate animale de companie", ”cei mai răsfăţaţi copii”, dar şi sugestii despre amenajarea unor piscine extravagante şi elegante.

Cei mai răsfăţaţi copii

Luni 3 martie de la ora 21:00.

Andrea Edmunds şi Pam O’Hallaron sunt designeri şi mame experte în transformarea camerelor copiilor în spaţii magice uimitoare. Andrea şi Pam ştiu ca banii nu sunt o problemă pentru clienţii lor, ele având multă experienţă lucrând pentru cei bogaţi şi faimoşi, spre exemplu au creat o cameră de bebeluş pentru Heidi Klum şi au stilizat camere extraordinare pentru prinţese arabe. În această emisiune, Andrea şi Pam transformă trei dormitoare diferite în trei spaţii uimitoare. De la un cuplu super bogat care doreşte să transforme camera copilului într-un ţinut de bomboane ca în vis ce poate concura cu Fabrica de Ciocolată Willy Wonka, la Joey Fatone care transformă camera fetei sale în cel mai nou castel de prinţese. “Cei mai răsfăţaţi copii” este emisiunea în care viaţa fabuloasă începe devreme!

 

Vânătorii de case

Sezon Nou – Zilnic din 10 martie de la ora 13:25 şi 17:15. Episoade duble în zilele de luni de la 22:55.

Casă dulce casă! A te muta în casă nouă se presupune că este unul din cele mai importante lucruri pe care le faci în viaţă, dar chiar dacă îţi cumperi prima casă, o casă de familie sau o casă de pensionare, vânătorii de case te pot ajuta! Cererile sunt stricte, alegerile tentante şi rezultatele surprinzătoare. Aruncă o privire prin gaura cheii. Seria 46 începe cu un profesor de şcoală care şi-a petrecut copilăria mutându-se din loc în loc, iar acum doreşte să cumpere o casă a sa în suburbia Houston din Pearland. Doreşte o casă cu mult spaţiu în care să se joace cu prietenii săi! Dar oare va găsi acest „copil mare” o casă care să fie totuşi si o bună investiţie? Mai târziu cunoaştem un tânăr care închiriază un apartament într-un fost azil de bătrâni, iar acum caută apartamentul perfect de burlac în Dallas, apoi un scriitor care consideră că vânatul caselor este precum întâlnirile caută casa perfectă în Washington DC. Un cuplu cu bebeluşul lor trăiesc într-o cameră în căminul de băieţi al Universităţii din St Louise, Missouri şi sunt în căutarea casei de familie perfecte, iar o proaspătă femeie divorţată caută o casă primitoare pentru a o lua de la început în Florida.

 

Cele mai răsfăţate animale de companie

Luni 10 martie de la ora 22:00.

Cât de departe ai merge pentru a-ţi răsfăţa animalul de companie? Emisiunea ne arată cele mai răsfăţate animale de companie din lume. Gazda, Beth Stern, întâlneşte cele mai adorate animale de companie şi oamenii devotaţi lor, în timp ce urmăreşte cât de departe oamenii sunt dispuşi să meargă pentru prietenii lor cu blană. Alăturaţi-vă lui Beth în timp ce face un tur al resortului luxos din Sudul Californiei, exclusiv pentru câini, al unui avion pentru animalele de companie, ia parte la un bal pentru un chihuahua, se cazează la un hotel ce primeşte animale şi e martoră la o şedinţă foto pentru pisici. Telespectatorii vor învăţa despre ‘doga’, adică yoga pentru câini şi cum să construiască o căsuţă de lux pentru căţel fără să cheltuiască foarte mulţi bani.

 

Superpiscine

Joi 27 martie de la ora 23:40.

Este timpul pentru o săritură în cele mai uimitoare piscine din America. De la o baie în stil roman din Texas la design de ultimă generaţie în Mexic, un parc acvatic într-o grădina din New Jersey, o piscină în norii din Carolina de Nord, o piscină cu sală de cinema şi chiar şi o piscină care se poate folosi ca ring de dans, “Superpiscine” explorează stilul de viaţă în manieră H2O!