În memoria lui Paul Walker… Vin Diesel a lansat, pe pagina sa de Facebook, videoclipul „See You Again”,

De: Dragos Tanase / 12.04.2015, 12:00
Vin Diesel a lansat, în premieră - pe pagina sa de Facebook, videoclipul emoționant al piesei "See You Again" aparținând lui Wiz Khalifa și Charlie Puth.

 

Foto: WMG

În mai puțin de 12 ore, videoclipul piesei care apare în ultimele secvențe din blockbusterul Furious 7 a strâns peste 40 de milioane de vizualizări și mai mult de 800.000 de share-uri pe Facebook.

Regizat de Marc Klasfeld, videoclipul cuprinde imagini din Furious 7, precum și un colaj cu cele mai memorabile momente din întreaga franciză.

Foto: WMG

 


Totodată, Wiz Khalifa a inclus un buton „call-to-action” prin care oamenii pot dona în contul fundației lui Paul Walker – Reach Out WorldWide (ROWW). Pentru mai multe informații, accesați: https://www.roww.org/.

Foto: WMG

Wiz Khalifa a interpretat, de curând, „See You Again” în show-ul lui Jimmy Fallon de la NBC, alături de Charlie Puth.

Coloana sonoră a filmului Furious 7 reunește piese nemaiauzite până acum ale celor mai în vogă artiști hip-hop și R&B inclusiv T.I., Young Thug, Iggy Azalea, Flo Rada, Sevyn Streeter, Juicy J, Future și Mos Def.

Foto: WMG

Furious 7 marchează ultima apariție cinematografică a lui Paul Walker, care s-a stins din viață în urma unui accident și nu a reușit să termine filmările.

Cu Vin Diesel, Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriquez în distribuție, filmul este clasat pe primul loc în box office-ul american, conform imdb.com.