În vara asta pleci cu prietenii la mare!

De: Nicoleta Nicolae / 07.08.2013, 14:16
În vara asta pleci cu prietenii la mare!
Am pregătit pentru tine cea mai tare aventură a verii. Pregăteşte-ţi bagajul, de restul ne ocupăm noi!

PRO TV Magazin şi Disney Channel pun la bătaie o mulţime de premii interesante, dar şi cea mai tare vacanţă din viaţa ta. În perioada 1 – 29 august 2013, poţi câştiga un weekend la mare cu gaşca ta! Dacă vrei să ai parte de super distracţie pe plajă, ca protagoniştii peliculei „Plaja Adolecenţilor, iată ce trebuie să faci! Intră pe site-ul http://5lamare.protvmagazin.ro/index.php, vizionează trailer-ul filmului Beach Movie (Plaja adolescentilor), un film marca Disney Channel, şi apoi te poţi înscrie în concurs. Poţi urca pe site două tipuri de fotografii: fie imitând unul dintre personajele din film, fie urcând pur şi simplu o poză din cea mai tare vacanţă de vară pe care ai trăit-o până acum!
Condiţiile de concurs le găseşti pe site.

„Plaja adolescenţilor”
În curând, Disney Channel pregăteşte lansarea filmului „Plaja adolescenţilor”, parte a francizei Disney Channel Original Movie, care include o serie de musical-uri cu mare succes în rândul adolescenţilor şi nu numai. Filmul prezintă cuplul de surferi Brady şi McKenzie, care călătoresc pe un val magic şi ajung într-un film cu petreceri pe plajă, un film nebun, retro şi clasic, sau „Plaja adolescenţilor”, cum mai este numit. Ei trebuie să- şi dea seama cum să se adapteze sau să nu schimbe cursul lucrurilor şi să încerce să se întoarcă acasă.

Din distribuţie fac parte: Ross Lynch (actor în Austin & Ally şi component al trupei holywoodiene R5) în rolul lui Brady şi Maia Mitchell (cunoscută din serialul The Fosters, o producţie ABC Family) în rolul lui McKenzie. Plaja îndrăgostiţilor îi mai are în distribuţie pe Grace Phipps (cunoscută din producţia ABC Family Cele nouă vieţi ale lui Chloe King) în rolul lui Lela, Garrett Clayton în rolul lui Tanner, John Deluca în rolul lui Butchy, Chrissie Fit (Spitalul General) în rolul lui Cheechee, cu nominalizatul la Tony Awards, Kevin Chamberlin (Jessie, Producţia Broadway Familia Adams)în rolul lui Dr. Fusion şi Steve Valentine (Wizards of Waverly Place: The Movie şi I’m in the Band) în rolul lui Les Camembert.