Încă o decizie radicală la Antena 1! Dispare şi “X Factor” din grilă?

De: Cătălina Matei / 13.11.2014, 09:45
Încă o decizie radicală la Antena 1! Dispare şi “X Factor” din grilă?
Se pare că sfârşitul acestei toamne aduce numai schimbări radicale pentru postul din Băneasa. După ce “Serviciul Român de Comedie” şi show-ul “Dansează printre vise” au fost scoase din grilă, iar despre “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” s-a scris că nu va mai exista încă un sezon, iată că nici formatul “X Factor” nu stă prea bine.

Audieneţe slabe înregistrate de noile emisiuni de divertisment difuzate de Antena 1 i-a determinat pe şefii postului din Băneasa să renunţe la producţia lor.

Astfel, “Serviciul Român de Comedie” a avut ultima ediţie ieri seară, iar finala show-ului  “Dansează printre vise” va avea loc săptămâna viitoare, deşi era programată pentru decembrie. Nici echipa de la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” nu are motive de bucurie, căci se zvoneşte că şi acest format va fi scos din grilă.

Potrivit wowbiz.ro, şefii din Antena 1 vor să renunţe şi la “X Factor”, acesta fiind ultimul sezon.

Foto: Antena 1

“Acesta este ultimul sezon X Factor. Din ianuarie nu se va mai face. În Antena se discută despre o altă producţie care să ţină locul emisiunii X Factor. S-a filmat deja pilotul, dar încă nu s-a stabilit nimic exact şi nici ce vedete vor participa. Cert este că X Factor nu va mai fi”, au dezvăluit surse din trustul Intact pentru site-ul amintit mai sus.

“Cel de-al patrulea sezon X-Factor este în plină desfăşurare. Urmează, foarte curând, faza de bootcamp, fază modifcată complet faţa de ediţiile anterioare, o noutate în ceea ce priveşte show-urile de gen. Tensiunea şi emoţia vor atinge noi praguri în această nouă etapă. Show-ul are în momentul de faţă una dintre cele mai bune formule de juriu, Delia, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică, formula recunoscută atât prin cifrele de audienţă, cât şi prin feed-back-ul primit din partea telespectatorilor. Echipa de producţie pe care o coordonez a început deja scounting-ul pentru cel de-al cincilea sezon al emisiunii. Căutăm în continuare talente extraordinare, oameni care ştiu să cucerească scena şi publicul, pentru că artistul X-factor înseamnă mai mult decât voce!”,  a declarat Claudiu Oprea, producătorul general „X-Factor”, în urma zvonurilor apărute în presă.