Încă un bebeluş la Hollywood! Blake Lively şi Ryan Reynolds vor deveni părinţi

Redacția / 07.10.2014, 10:54
Încă un bebeluş la Hollywood! Blake Lively şi Ryan Reynolds vor deveni părinţi
Blake Lively şi soţul său, Ryan Reynolds, aşteaptă primul copil, vestea privind sarcina actriţei fiind făcută publică printr-un articol pe site-ul vedetei serialului "Gossip Girl", Preserve.

Potrivit hollywoodreporter.com, Blake Lively şi actorul canadian Ryan Reynolds sunt căsătoriţi din 2012, iar acesta va fi primul copil pentru ambele vedete.

Informaţia privind sarcina actriţei în vârstă de 27 de ani a fost publicată pe site-ul de lifestyle al acesteia, Preserve, alături de o fotografie a vedetei afişându-şi silueta de gravidă. Autorul fotografiei este fratele lui Blake, Eric Lively.

Foto: Splash News

Blake Lively şi actorul canadian Ryan Reynolds, în vârstă de 37 de ani, s-au cunoscut în 2011, pe platoul de filmare al lungmetrajului „Green Lantern 3D: Protectorul Universului”, iar, un an mai târziu, s-au căsătorit, informează Mediafax.

Actriţa Blake Lively a devenit cunoscută cu rolul Serena van der Woodsen din serialul pentru adolescenţi „Gossip Girl” şi s-a remarcat apoi în mai multe filme pentru marele ecran, precum „Patru prietene şi o pereche de blugi/ The Sisterhood of the Traveling Pants”, „Vieţile secrete ale Pippei Lee/ The Private Lifves of Pippa Lee”, „Oraşul/ The Town”, „Green Lantern 3D: Protectorul Universului/ Green Lantern” şi „Brutele/ Savages”.

Ryan Reynolds, de origine canadiană, a devenit cunoscut pentru rolul din serialul „Two Guys and a Girl”, dar şi pentru relaţiile sale cu femei celebre: înainte de căsătoria cu actriţa Blake Lively, el a fost căsătorit cu Scarlett Johansson, de care a divorţat în 2010.