Inca un deces in familia Carcotasilor!

De: Mioara Tronaru / 27.05.2013, 08:40

Inca un deces in familia Carcotasilor!
Dupa ce l-au pierdut pe Toni Tecuceanu, iar Huidu a trecut milimetric pe langa moarte, apoi a omorat trei oameni, carcotasii mai primesc o lovitura.


Regizorul lor, Eduardo Vazquez, s-a stins din viata la numai 48 de ani.
Regizorul a fost gasit mort in camera sa de hotel din Turcia, unde filma alaturi de cativa actori de la Prima TV sporturile de promovare pentru serialul „Iubiri secrete”.


Ivan Gianni Roberto, prieten apropiat al regizorului, crede ca infrarctul a fost cauzat de faptul ca muncea prea mult.
„Potrivit raportului preliminar, e suspect de infarct, se pare ca in ultimul timp a muncit prea mult si fuma destul de mult, si tigari de foi. Ajunsesera joi, iar in acea noapte a stat cu baietii pana la 3 noaptea si brusc a vomitat. El a suspectat ca e din cauza mancarii, si s-a dus la somn, dar la 6 dimineata a fost gasit mort, cand a fost sunat de la receptie. Mai acuzase inainte niste ameteli, dar credea ca de la oboseala”, a declarat Ivan Gianni Roberto pentru CANCAN.ro.

Eduardo a ajuns in Turcia joi seara, a declarat la receptie ca se simte rau, a urcat in camera si acest lucru a fost ultimul stiut de familie si prieteni. Moartea lui a fost declarata acestora vineri dimineata, fara alte detalii, desi era sanatos, avea numai 48 de ani si nu avea nici o afectiune cunoscuta.