Începând cu 16 februarie, 12 vedete ajung în jungla din Africa de Sud

Redacția / 03.02.2015, 11:45
Începând cu 16 februarie, 12 vedete ajung în jungla din Africa de Sud
„Sunt celebru, scoate-mă de aici!” aduce jungla din Africa de Sud în România! Începând cu 16 februarie, cel mai aşteptat reality-show din România va ţine telespectatorii în faţa televizoarelor, numai la PRO TV!
Timp de 21 de zile, de la 20:30, show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” va pune 12 vedete din România faţă în faţă cu cele mai neaşteptate vietăţi, situaţii şi experienţe. PRO TV va transmite zilnic, de luni până duminică, în direct din jungla africană, aventurile extreme prin care vor trece participanţii. Pe telespectatorii îi aşteaptă un show spectaculos şi plin de surprize chiar din prima zi, pe 16 februarie.
 
Africa de Sud este pregătită pentru cele 12 vedete, care vor pleca în curând către tabăra izolată din junglă, unde vor trebui să trăiască 21 de zile, renunţând la rutina zilnică şi la stilul de viaţă somptuos cu care s-au obişnuit în ţară. Cabral Ibacka şi Mihai Bobonete vor fi cei care le vor prezenta telespectatorilor participanţii, probele şi le vor arăta condiţiile neprielnice din jungla africană.
 
Foto: Facebook
 
În echipa „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” se alătură şi Oana Tache! Ea va fi cea care va ţine la curent publicul din România cu aventurile din Africa de Sud, cu specificul local, cultura şi experienţa ei din junglă. 
 
„Imi place la nebunie să călătoresc, iar începutul lui 2015 mi-a făcut o surpriză exotică şi extremă deopotrivă! Super show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de-aici!” de la PRO TV va fi o experienţă unică atât pentru concurenţi, cât şi pentru echipa de producţie. Sunt sigură că limitele fiecăruia dintre noi vor fi puse la încercare şi că în asta va consta şi frumuseţea show-ului. Iubesc adrenalina, iar „Sunt celebru, scoate-mă de-aici!” asta înseamnă!”, spune Oana Tache despre experienţa prin care urmează să treacă.