Începe cu stângul noul an! Vladimir Drăghia, dat în judecată!

Apropo.ro / 06.01.2015, 13:03
Începe cu stângul noul an! Vladimir Drăghia, dat în judecată!
Actorul Vladimir Drăghia este rău platnic! Cel puţin aşa susţine fosta proprietară în casa căruia a locuit acesta şi care l-a dat în judecată pentru chiria restantă.
Actorul din “Narcisa sălbatică” a fost pârât la judecătorie de femeia care, în 2012, i-a închiriat un apartament. Potrivit Libertatea.ro în anul  2013, Drăghia nu  şi-a plătit chiria pentru apartamentul din Piaţa Victoriei pe care l-a ocupat aproape un an. Până în prezent, actorul nu a achitat nici un leu din datoria pe care o avea faţă de proprietară. În total, suma pe care Vladimir Drăghia o datorează acum reclamantei Tara Magdalena sare de 5.000 de euro.
 
Foto: Facebook
 
Pentru că până în toamna anului trecut actorul nu avea nici un venit oficial înregistrat la Fisc, femeia care i-a închiriat apartamentul nu a avut ce bunuri să-i execute silit. Acum lucrurile s-au schimbat! Pentru că proprietara a aflat că Vladimir Drăghia a început să aibă venituri constante şi să fie plătit periodic de o firmă de producţie cinematografică, le-a cerut judecătorilor permisiunea de a-i bloca conturile actorului, pentru a-i reţine o treime din remuneraţia încasată.