Începe „Temptation Island – Insula iubirii”, primul reality show din România filmat în Thailanda

De: Nicoleta Nicolae / 23.04.2015, 13:00
Începe „Temptation Island – Insula iubirii”, primul reality show din România filmat în Thailanda
Pe plajele exotice ale Thailandei, ispitele aruncă în joc ritualuri de seducţie, iar inimile concurenţilor sunt mistuite atât de dorinţă, cât mai ales de dubii. Tentaţia de a ceda avansurilor unei alte persoane nu face casă bună cu promisiunea de a fi fidel, iar de aici se vor isca şi cele mai mari conflicte interioare care vor măcina concurenţii pe parcursul reality show-ului „Temptation Island – Insula iubirii”, difuzat de Antena 1 începând cu 26 aprilie, de la 20.30.

Andreea şi Bogdan, Deea şi Cristi, Loredana şi Liviu şi Petra şi Ovidiu sunt cele patru cupluri care au decis să îşi supună relaţia testului încrederii tocmai în Thailanda. Cei opt concurenţi au mizat pe sentimentele care îi leagă şi cred că nimic şi, mai ales, nimeni, nu poate interveni între ei. „Nu există dragoste adevărată din moment ce ţi-o pui la încercare”, crede ferm una dintre ispite, iar telespectatorii vor afla în curând cine iubeşte cu adevărat şi cine stă prins într-o relaţie în care nu mai crede, dar cu care s-a obişnuit. Din momentul în care ei vor sta separaţi, la zeci de kilometri distanţă, amănunte dureroase vor ieşi la iveală.

Alexandra, Ana, Bianca, Miki, Symona şi Valentina sunt fermecătoarele tinere care vor sta alături de Bogdan, Cristi, Liviu şi Ovidiu şi vor încerca să-i seducă. De partea cealaltă, Daniel, Matei, Mihai, Petru, Raul şi Tomi vor fi gentlemanii care vor să ofere celor patru concurente exact ceea ce le lipseşte acasă.

În prima ediţie a emisiunii, Radu Vâlcan este cel care întâmpină cuplurile în Thailanda şi le reaminteşte regulile jocului. „Ştim deja ce o să se întâmple. Ne vom întoarce acasă aşa cum am venit”, spune Loredana, foarte sigură pe ea. Cuplurile petrec împreună ultimele trei ore, iau masa, se cunosc, iar apoi îşi fac promisiunile care ar trebui să le protejeze relaţia cât timp se vor afla în prezenţa unor persoane străine de sex opus. Unul dintre cele mai tensionate momente este cel în care ispitele defilează sub privirile tuturor celor prezenţi. Concurenţii înghit în sec, iar concurentele îşi analizează rivalele din cap până-n picioare. Din clipa în care membrii cuplurilor sunt separaţi, nu mai există nicio certitudine, iar singurele veşti aflate despre jumătatea lor vor fi cele aduse de Radu Vâlcan în timpul ceremoniei focului. Cu siguranţă, pentru camerele de luat vederi nu vor exista secrete. Încă din prima ediţie este foarte clar că de pe „Insula iubirii” nu vor lipsi dramele şi răsturnările de situaţie, dar, mai ales, momentele intime petrecute de concurenţi în compania ispitelor.