INCREDIBIL: Brad Pitt a primit un pumn în faţă pe covorul roşu

De: Cătălina Matei / 29.05.2014, 13:37
INCREDIBIL: Brad Pitt a primit un pumn în faţă pe covorul roşu
Se ştie că celebrul actor stârneşte admiraţie şi invidie deopotrivă, însă niciun fan nu a ajuns la violenţă fizică. Până acum! Prezent la premiera filmului ”Maleficient”, unde partenera s ade viaţă Angelina Jolie joacă rolul principal, Brad Pitt s-a trezit cu un pumn în faţă!

Indicidul care l-a atacat pe Brad Pitt pe covorul roşu se numeşte Vitalii Sediuk şi este renumit la Hollywood pentru acţiunile de genul acesta.

“A sărit brusc peste barieră şi a dat piept cu Brad Pitt”, spune un martor. Agenţii de securitate au intervenit imediat ce episodul s-a petrecut fix pe covorul roşu, în faţa cinematografului El Capitan, pe Hollywood Boulevard, iar agresorul a fost arestat. Totul s-a petrecut atunci când Angelina Jolie se afla în altă zonă, discutând cu fanii ei. Brad a fost atât de şocat, încât nu a avut timp să reacţioneze în niciun fel.  

De-a lungul timpului, Vitalii Sediuk a mai atacat vedete pe covorul roşu, precum America Ferrera, Will Smith – care i-a şi dat o palmă după ce tânărul de 25 de ani a încercat să-l sărute – sau Bradley Cooper.

Foto: Splash News