Incredibil cum arătau vedetele înainte să fie faimoase!

Apropo.ro / 04.01.2015, 10:00
Incredibil cum arătau vedetele înainte să fie faimoase!
Drumul de la anonimat la celebritate trece de cele mai multe ori prin mâinile stiliştilor şi, de ce nu, ale medicilor esteticieni. Iată câteva exemple bune în acest sens, cu vedete care în copilărie – adolescenţă aratau incredibil de… normale.

Ariana Grande

Artista a evoluat surprinzător în ultimii şase ani. De la aspectul de puştoaică băieţoasă, Ariana a trecut la look-ul de divă pop, ce-i drept, cu un pic de ajutor din partea chirurgiei estetice.

Gisele Bundchen

A fost întotdeauna cu un cap deasupra celorlalţi – la propriu. Supermodelul a postat pe Instagram o poză cu ea din 1992, demonstrând că deja îşi exersa postura de vedetă.

Amanda Seyfried

Acum este de o frumuseţe răvăşitoare, dar în copilărie Amanda avea nevoie mare de aparat dentar.

Sofia Vergara

Incredibil, dar Sofia Vergara nu îmbătrâneşte. Dovadă stau imaginile din 1992, pe când actriţa din serialul “Modern Family“ era model pentru costume de baie.

 

Beyonce

Cel mai drăguţ bebeluş! Beyonce a postat pe Instagram o fotografie din trecut, iar micuţa din imagine seamănă uluitor de mult cu fiica ei, Blue Ivy.

Megan Fox

Precum vinul, Megan devine mai bună odată cu vârsta. Actriţa a postat pe Facebook o imagine cu ea la 12 ani, în care faţa arsă de soare şi aparatul dentar completează în mod nefericit puloverul alb.

 

Doutzen Kroes

Este una dintre cel mai bine cotate supermodele, dar în adolescenţă se încadra perfect în tiparul ţărăncuţei cu pistrui pe obraji. Secretul succesului ei? “Am fost destul de ambiţioasă să intru în joc”.

Adam Levine

Da, a fost desemnat „Cel mai sexy bărbat” în viaţă de către revista People şi, da, este căsătorit cu Behati Prinsloo, una dintre cele mai hot supermodele din lume, dar în 1994, când era doar un licean entuziast, Adam nu prea avea un look răvăşitor.

 

Angelina Jolie

Dacă nu ar fi avut succes ca actriţă, în mod clar Angelina Jolie ar fi putut face o frumoasă carieră ca fotomodel, dovadă stând pozele făcute în adolescenţă.

Kate Middleton

Înainte să devină Ducesa de Cambridge, Kate era doar o copilă normală, căreia îi plăcea să facă năzdrăvănii.

Brad Pitt

Uau! În 1977, Brad Pitt poza fericit alături de echipa sa de baschet, The Cherokee Rejects, iar tunsoarea lui nu trăda cu nimic sex-appeal-ul de mai târziu.

Rihanna

Poate că acum este una dintre cele mai senzuale femei din lume, cu apariţii cât se poate de spectaculoase, dar în adolescenţă, Rihanna arăta la fel de ciudăţel ca oricare dintre noi.

 

Dolly Parton

În 1955, Dolly Parton era doar o fetiţă de 9 ani, care arăta exact ca “the girl next door”. Între timp, a devenit faimoasă, iar look-ul ei a suferit transformări incredibile.

 

Ricky Martin

Prin anii ’80, înainte să trăiască “la vida loca” ca star pop internaţional, Ricky Martin era membru într-o trupă de băieţi din Puerto Rico.