INCREDIBIL! De Crăciun, Cătălin Scărlătescu se pregăteşte de picnic

De: Cătălina Matei / 22.12.2013, 07:00
INCREDIBIL! De Crăciun, Cătălin Scărlătescu se pregăteşte de picnic
Cu siguranţă, juratul de la ”MasterChef” va găti cu spor tot felul de preparate specifice Sărbătorilor. Iar printre tradiţiile de Crăciun, pe care Cătălin le urmează în fiecare an, se numără şi un... picnic foarte special!

Chiar dacă cele mai multe vedete au început deja goana după cadoudri, juratul de la ”MasterChef” este extrem de liniştit. ”E interesant să te uiţi la efervescenţa de sărbători, câteodată e prea mult, e că laptele care dă în fiert. Eu unul nu prea mă pricep să fac cadouri, le aleg în ultimul moment, dar vin natural, nu am un plan cu asta şi nici nu intru în goană”, ne povesteşte Cătălin.

Nici asupra meniului de Crăciun nu s-a decis încă: ”Dacă îl face altcineva, nu am cum să ştiu, dar cel mai probabil va fi foarte clasic. Să nu aveţi impresia că am crescut cu bucătărie fusion sau moleculară”.

 

Chiar dacă nu prea ştie ce va face de Crăciun, juratul de la ”MasterChef” va respecta un anumit obicei ”Păi, în ultimii ani, a devenit o tradiţie să facem un picnic în rondul de la Arcul de Triumf”, ne-a declarat Cătălin Scărlătescu.